• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

ya ben iki kere okudum ama regl ilişkiye girdim bölümünü göremedim,şu an tansiiyonum düşük ondanm acaba?:)
Konuyu düzenlemiş sonradan ondan 🤣
Öyle bile olsa niye millete dert olmuş anlamadım ona göre iğrenç değil ki yapıyor. Kavga ediyolar bir de 🤣

Konuyu düzenlemiş sonradan ondan 🤣
Öyle bile olsa niye millete dert olmuş anlamadım ona göre iğrenç değil ki yapıyor. Kavga ediyolar bir de 🤣
yani kendi tercihi tabi ki,ama sağlık açısından gerçekten normal değil.bence eşide kendi de sorunlu,:) eşi kadere bırakmıs cocuk işini ama yumurtlama döneminde ilişkiye girmiyormuş:)

yani kendi tercihi tabi ki,ama sağlık açısından gerçekten normal değil.bence eşide kendi de sorunlu,:) eşi kadere bırakmıs cocuk işini ama yumurtlama döneminde ilişkiye girmiyormuş:)
O kısmı bende tam anlayamadım zaten sorgulama :D bence kocası çocuk istemiyo ama konu sahibi olay çıkarmasın diye böyle bir yol bulmuş :D

Arkadaşlar reglim bittikten iki gün sonra korunmadan günde iki defa ilişkiye girdik. Son İlişkiden on beş gün sonra kahverengi lekelenmem oldu çok koyu kahve şeklinde bir gece geldi ertesi gün de biraz çamur gibi yine az bir akıntım oldu. Ama Bu lekelenme yaşanmadan bir hafta önce de uçağa bindim belki basınç vs eski kan da gelmiş olabilir mi diye düşünmeden edemiyorjm. Bu lekelenmeds. Sonea ben de mide bulantıları olmaya başladı ve tansiyonum düşüyordu. Reglime bir hafta kaladan memem ağrımaya başlardı normalde ama şu an iki mememde de ağrı yok çok uyumak istiyorum arada bulantım oluyor reglime iki gün kaldı ama bazen de sanki regl olacakmışım gibi ağrım oluyor bacaklarımda. Dün de kasıklarıma tuvaletten sonra kramplar girdi yirmi dakika sonra geçti sizce hamile kalmış olabilir miyim

.
Hamile olabilirsin ama adet ve hamilelik belirtileri gögüs ağrısı bile dahil olmak üzere benzer. Bu nedenle regl zamanın gecikecek mi bekle bence. Erken gebelik testi de yapabilirsin eğer iki gün civarı kaldıysa çıkabilir. Ama sana tavsiyem reglken ilişkiye girmemen çünkü her adet döneminde vajina ph dengesi vs bozuluyor. Bu dönemde ilişkiye girmek demek enfeksiyona davetiye çıkarmak demek. Koruyucu asitler azalıyor. Birde adet kanı zararlı mikroorganizmaların üremesi için çok uygun partnerin için de sıkıntı oluşabilir. Prezervatif kullanman daha sağlıklı olacaktır naçizane tavsiye.

Saldırıya gecmemden belli mi?? Senin kafa baya ıyı desene:) erişemedim. Ahha bazıları kakalı sex sever. Devamında onu da denersın. Malum sızde mide konya ovası. Sex ı pis fantezıler olmadan yasanmaz gibi dusunmek.. bana bu konuda ders verecek sanırım son kişisin. Iyyy. Kusmamak için zor durdum. Gelecekte evlenırsen kocana dersın sonra yapmazsa bosanırsınız😂
Ben evliyim :).. tıpkı bu kızın regl iken ilişkiye girdiğini varsaydığınız gibi beni de bekar olarak hayal etmişsiniz. Kimin yatak odasında ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez. Aslına bakarsanız beni de sizin ne yaşayamadığınız ilgilendirmez. Ama bu hayal gücünüzü yatak odasında kullansanız sizin için çok iyi olabilir :)

Ben evliyim :).. tıpkı bu kızın regl iken ilişkiye girdiğini varsaydığınız gibi beni de bekar olarak hayal etmişsiniz. Kimin yatak odasında ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez. Aslına bakarsanız beni de sizin ne yaşayamadığınız ilgilendirmez. Ama bu hayal gücünüzü yatak odasında kullansanız sizin için çok iyi olabilir :)
ben nıye uygulayım? sen sevıyorsun sen yap..

Arkadaşlar lütfen regl iken ilişkiye giriyoruz çünkü eşim kısmet olarak baktığı için çocuğa sadece o zamanlarda içime boşalıyor ama bu sefer ilk defa bittikten iki gün sonra da içime boşaldı iki kere. Biliyorum ne kadar temizlense de temiz olmuyor fakat duşa girip iyice temizlendikten sonra giriyoruz ilişkiye zaten ve bittikten sonra yine temizleniyoruz

Ben evliyim :).. tıpkı bu kızın regl iken ilişkiye girdiğini varsaydığınız gibi beni de bekar olarak hayal etmişsiniz.
benden bu kadar. hayırlı aksamlar.

Back