Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileliğn son ayında olanlar ev işleriyle aranız nasıl
mrb akadaşlar ben şuan 36+4 haftalık hamileyim artık yemek yapmakta bulaşık yıkamakta hatta oturduğum yerden kalkmakta bile zorlanıyorum:) sizlerin nasıl gidiyor acaba neler yapıyosunuz?
mrb akadaşlar ben şuan 36+4 haftalık hamileyim artık yemek yapmakta bulaşık yıkamakta hatta oturduğum yerden kalkmakta bile zorlanıyorum:) sizlerin nasıl gidiyor acaba neler yapıyosunuz?
benim ilk hamileliğmde öyle zorduki yürümek bile kalçamı ağrıtıyodu sırt ve bel ağrıları mahvetmişti. yemek yaparken nerdeyse arada ağlıcak gibi oluyodum ara verip yere yatıyodum sert zemin belimi rahatlatır diye.zaten yatarken de her yerin ağrıyo 3 yastk kullanırdım u şeklinde dizer arasına ayatrdım.eğilemezdim ayakkabımı yerden alamazdım zordu ama değer yani:) Allah yardımcıun olsun sağlıkla bebeğni kucağına almayı nasip etsin.
bencede değer ben de acaba bu işleri yaparken bebeğime zarar verirmiyim diye korkuyorum aynı zorluklar bendede var çoraplarımı bile giyemiyorum:) işte dediğim gibi bunlar geçici seve seve katlanıyorum benim tek derdim bebişe zarar vermekten korkmak