İki gün önce hamile kaldığını öğrendim belirtilerini yazıyorum tabi herkeste farklılık gösterebilir bunlar benim belirtilerim
Gaz sorunu karnım sisiyordu sanki bir bilye var gibi gogsum büyük değil normalde adetime iki gün kala minicik siserdi 10-15 gün kala şişmeye başladılar ve şuan eski haline oranla baya sisikler buna ekstra olarak meme ucunun kabarması meme ucu yanlarinda minicik sivilce gibi şeylerin artması damarlanma ve meme çevresi rengi genişledi, karnimda minik minik karincalanmalar, test yapmadan bir iki gün önceden başlayan kahve içince birazcıkbulantı hissettim sigara içince de tiksinti ağızda günden güne artan agizda demir tadı, öğrenmeden iki gün önce başlayan minik bel ağrısı en büyük erken belirti karnımda çok erkenden gaz başladı birkaç gün bu devam etti şuanda da sabahları koku hassasiyeti ve mide bulantıları karında şişlik devam ediyor göğüste de hassaslik var mide bulantisi iki üç gündür devam ediyor belimde geçmeyen minik sızılar
benim vücudum hemen tepki verdi sanırım annemle konuştuğumda o da hamileyken öyle olduğunu söyledi herkes farklı yaşıyor