• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliginizi ogrendikten sonra nezaman doktora gidilmeli

2 gun önce gittim 5 haftalık olduğunu öğrendim keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atısı için çagırdı. Yerinizde olsam bu karısıklıkta kalp atısı duymak için 2 yada 3 hafta sonra giderdim tabi o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa ortalık karısık ÇÜnkü.
Evet ortalik karisik ztn daha 4 haftalik olmusumdur bence. Sen adetin nekkadar gecince test yaptin

Muayene nasil oluyor acaba . Alttan olursa dusuk tehlikesi var diyorlar korkuyorum

hurafe canım, 7. haftada muayeneye gittim,smear bile aldi bebiş varken
ilk kızımda da ilk muayene alttan olmustu sıkıntı yok..

Evet ortalik karisik ztn daha 4 haftalik olmusumdur bence. Sen adetin nekkadar gecince test yaptin
Ben adet oldum sandım 3 gun bende kahverengi akıntı seklinde geldi gecen adette de son gun öyle geldi diye ben dikkat etmedim adet sonrası kasık agrım olunca süphelendim yani adet olmam gereken dönemde ögrendim.

Selamün aleyküm bügün sabah yaptım test 10 dakika içerisinde çıkan sonucum sizce hamilemiyim ama bir sözüm var kendimi hamile gibi hissettim belirtilerim oldu için yaptım. ayın 16 adet gördüm sandım az az 3 günlük bir kanamam oldu yoruma ihtiyacım var hastaneler kabul etmiyor randrvu yok😊🤲

Eklentiler

• 20200325_144022.jpg
    20200325_144022.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 115
Önce kan takibi yapın bi kaç kez. Aile hekimine gidip takip yapabilirsiniz. Sonra 6 haftalıkken gittiğinizde kese görünür. Vajinal ultrasonda düşük sebebi değildir.

Hemen gidebilirsin ama maske eldiven takmayı unutma .. hastanelerden randevu alamadım özlede kabul etmedi döndüm geri ins kabul edilirsin bebeğim varmı çok merak ediyoru

Selamün aleyküm bügün sabah yaptım test 10 dakika içerisinde çıkan sonucum sizce hamilemiyim ama bir sözüm var kendimi hamile gibi hissettim belirtilerim oldu için yaptım. ayın 16 adet gördüm sandım az az 3 günlük bir kanamam oldu yoruma ihtiyacım var hastaneler kabul etmiyor randrvu yok😊🤲
Canım testin çok beklemiş bu kuruma çizgisine benziyor başka bir test alıp sabaha erken idrarında tekrar dene istersen. İlk 5 dakikada çıkan sonuca bak

Bayanlar nereye yazacağımı bilemedim bende bugün kan tahlili yaptırdım 32 çıktı kanla karışık akıntımda geldi şimdi bu durumda namaz kılınır mı bu adet kanımı oluyor gusül almalımıyım sizce ayrıca ara ara az az geliyor yine

Bayanlar nereye yazacağımı bilemedim bende bugün kan tahlili yaptırdım 32 çıktı kanla karışık akıntımda geldi şimdi bu durumda namaz kılınır mı bu adet kanımı oluyor gusül almalımıyım sizce ayrıca ara ara az az geliyor yine
Yerlesme kanaması bacım gusul gerekmez .

Back