• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizi battan ne kadar sonra öğrendiniz?

Hangisiyle ilk öğrendiniz

• İdrar testi

OY: 13 92,9%
  • Kan testi

OY: 1 7,1%

• Ankete Katılan
    14

esgies

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
88
55
48
Merhaba arkadaşlar. Hamileliklerinizi battan kaç gün sonra nasıl öğrendiniz. Kan değerlerinizi de yazabilirseniz bilgi sahibi olmak isteyenlere yardımcı olur :)

Üç bebeğimde de adet olmam gereken günde idrar testi ile öğrendim. Kan testi hiç yaptırmadım.

Bende belirtiler test yapmadan önce pek olmadı, üç gebelikte de 5. haftada baş dönmesi ve yorgunluk başladı, ilk iki gebelikte hemen ardından mide bulantısı da.. Ama bu üçüncüde daha midem bulanmadı (7. hafta bitecek) fakat testten birkaç gün önce göğsümde sütüm geliyormuş gibi bir his oldu ara ara.

Ben BAT günümde idrar testinde çift çizgi gördüm, Bat tan 3 gün sonra beta hcg değerim 650 çıkmıştı. BAT tarihine kadar göğüslerimde hassasiyet, kasık ağrısı yaşadım, ayrıca normal zamandan daha fazla gazım vardı. Bir de midem bulanmıyordu ama normal zamandakinden farklı bişeyler hissediyordum midemde.

Ben adet günümden 4 gün önce doktora gittim bebeğim olmuyor 1 yılı doldurduk diye tedavi amaçlı pko vardı zaten adetlerim düzensiz ama en fazla 10 gün gecikir neyse doktor ultrasonla baktı alttan gebelik görünmüyor dedi kontrol amaçlı kan testi istedi negatifti sonuç adet olunca gel hormon testi için dedi tam adet günümde lekem geldi tamam dedim hastalandım bekledim bekledim daha gelen giden yok 3 gün oldu 5 gün oldu neyse bekliyim dedim 10 gün sonunda elbet gelir hala gelmedi tekrar kan vermeye gittim ve pozitifti ben böyle öğrendim kızlar ama hissetmiştim yani böyle foumları okuyup belirtilerimi kontrol ediyodum gögüslerimde sislik vardı damarlarım belirginlesmisti kasık agrım vardı gazım vardı baya geğiriyodum devamlı bide ateş ölçme diye bi yöntem okumustum her gün ateşimi ölçüyordum artıyordu gün gün ne kadar doğru bilmiyorum ama bende belkide tesadüfen tuttu yani benim hamilelik serüvenim böyle başladı Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bol bol bebiş haberleri alalım:anneadayı::KK200:

Bata 2 kala idrar testiyle öğrendim sonra kan verdim aynı gün 23 çıkmıştı. Belirti olarak yumurtladıktan sonraki hafta aşırı uyku ve göğüs ağrısı oldu adete bir hafta kala hepsi geçti sadece beyaz süt kesiği akıntım olmuştu. Asıl belirtilerim 6 7 haftada başladı bulantılar 8 de başladı hala çok azda olsa var

Slm kızlar hamileliğinizde battan önce belirtileriniz nelerdi ? Belirtiler adet gecikmesinden sonra mı yaşanır ?
.
Bir kaç gündür göğüs uçlarımda acı var . Arada da karnımın sol tarafında sanki toplu iğne batar gibi acı oluyor . Beyaz akıntım devam ediyor hatta dün akşam sanki idrarımı kaçırmış gibi ıslandım . Bata 6 gün var daha. Umutlanmak istemiyorum ama yine de kendimi dinlemekten geri duramıyorum.

Ben beklenen adeta tarihinden 4 gün sonra kan testi yaptırdığımda 14.000 civariydi .

Battan 5 gün sonra öğrendim

Back