Canim adetime 3 gün kala öğrendim goguslerde hassasiyet en büyük belirtimdiKızlar merhaba adetinizden kaç gün önce evde yapılan gebelik testiyle hamileliğinizi öğrendiniz ve belirtileriniz nelerdi? :)
Bende de göğüs ağrısı vardı geçti şimdi günümü bekliyorum test için 3 gün var henüz acele etmemelimiyim2 gün öncesinden öğrendim. Adet belirtileriyle aynıydı belirtilerim.
Adete 6 gün kala öğrendim. Krem kıvamında akıntı ve bel ağrısı.Kızlar merhaba adetinizden kaç gün önce evde yapılan gebelik testiyle hamileliğinizi öğrendiniz ve belirtileriniz nelerdi? :)
Teste 3 gün varsa bekleyin biraz zor olacak ama.Bende de göğüs ağrısı vardı geçti şimdi günümü bekliyorum test için 3 gün var henüz acele etmemelimiyim
Amin canım sabah kahvaltıda salça yiyorum ve mide bulantım da yok bellide değilim bakalım yazacam ama sonucu adet olsam bileTeste 3 gün varsa bekleyin biraz zor olacak ama.
İnşallah hayırlısıyla beklediğiniz gerçek olsun.
Salça yiyince ne oluyomuş.Amin canım sabah kahvaltıda salça yiyorum ve mide bulantım da yok bellide değilim bakalım yazacam ama sonucu adet olsam bile
Adet öncesi bir hafta kala baş dönmesi göz kararması gibi kremsi beya bi akıntı hiç kesilmedi yumurtadan beri sık idrara çıkma idrar limon gibi parlak geldi gözüme rengi göğüslerde dolgunluk ve kasığıgimda bi hafif bi şişlik vardı dikkatimi çekti adet öncesi bunlar adet günü ve 5 gün boyunca adet sancısı çekip olmadım ve pozitifi gördüm
Bende bilmiyorum canım istiyor yiyorumSalça yiyince ne oluyomuş.
Hadi bakalım bekliyorum sonucu.
Silik çizgiyi gördüm bir kaç gün bekleyip tekrarlayn testi ümitlendirmek istemem ama hamile olduğunuzu düşünüyorumYardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Yardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Ayyy inşallahSilik çizgiyi gördüm bir kaç gün bekleyip tekrarlayn testi ümitlendirmek istemem ama hamile olduğunuzu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?