Hamileliğinizi adetiniz kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz ?

Hadi hayırlısı diyelim, beklemek çok zor gerçekten doktor randevunuz da varmış o gnne kadar pozitif düşünün, kendinizi yormayın istediğinizi yiyip için çünkü mide bulantıları çok fenaa:)
Evet ya. Birde dün akşamdan beri bas agrım var. Ya çok çok değil ama arada artıyor

Suan aynısını yasıyorum adetım 15 gun gectı 45 bugun 32. De rahım kalınlasması var dedı dr kan verdım 32 ve 38 de negatıf cıktı atarkusal kullandm uc gun oldu ışac bıtelı haşa gelmedı

Gebelik takviminizi görünce birsey sormak istedim. Öncelikle hayirli olsun bebisiniz umarim saglik bir sekilde kavusursunuz. Sat 28 ocak bugun 41 gun oldu adet olmadim 38 gunde kan verdim negatif cikti. Sizin gibi bende gec döllenmeden şüpheleniyorum. Siz tam olarak ne zaman öğrendiniz gebeliginizi? Kandan sonra bir daha test yapmadim acikcasi icim icimi yiyor ama negatif gormektense yapmiyorum beklemek cok zor

Bn o aydan sonra hamıle kaldm adetıme 4 5 gun vardı cnm o ay yumurtlamam olmadı ıcın gecıkmıstı ama bak gorumcem en sson 2 subatta olms 45 50 gun sonra ustunden ogrendı daha yenı ogrendı bellı olmaz döngülerin de uzunsa olabılır

Anladim canim teşekkür ederim cevabin için. Saglikla kavusman dilegiyle bebisine tekrar sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…