- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
İnşallaaaaaahhh :)Rabbim gönlüne göre versin, insallah vardır bebis :)
Canım bişy sorcam ya. Bir de diğer belirtilerimin yanı sıra Bi kaç gundur birde böyle sarı gibi kahverengi gibi lekelenme tarzı akıntı gibi bişy var acaba gebelik belirtisi olabilir mi ?4gün gecınce ıdrarda ogrendım canım.Suan 3kere betahcg verdım artısta.Ama daha kesemızı goremedı
Canım bişy sorcam hala adet olmadm eşim dün test alamyı unutmustu bugun test yapamadm. Ama sunu sormak istiyorm diğer belirtilerimin yanı sıra bi kaç gundur birde böyle sarımsı mı desem kahve rengimsi mi desem lekelenme gibi akıntı tarzı bişy var sence gebelik belirtisi olabilir mi ? Yani yasadn mı böyle bişy ?Rabbim gönlüne göre versin, insallah vardır bebis :)
bndede bu aralar var böyle sarı gibide değil kahve rengide değil ikisinin ortası gibi bazen bakıyorm iç çamasırım baya bi şey olms bazen bakıyorm az gelms5. Haftada canim
Bir hafta gecmisti
Yerlesme kanaması olabılırmı acaba canımCanım bişy sorcam ya. Bir de diğer belirtilerimin yanı sıra Bi kaç gundur birde böyle sarı gibi kahverengi gibi lekelenme tarzı akıntı gibi bişy var acaba gebelik belirtisi olabilir mi ?
İlk defa böyle bi akıntım oluyo
Bende hic olmadi canim o leke.bndede bu aralar var böyle sarı gibide değil kahve rengide değil ikisinin ortası gibi bazen bakıyorm iç çamasırım baya bi şey olms bazen bakıyorm az gelms
Bilmiyorm ki. Yeni bir konu açtm umarım hamişler yardımcı olur. Bütün belirtilerimi ve bu akıntımı yazdm bakalım kimler ne yazcak.Yerlesme kanaması olabılırmı acaba canım
Insallah kuzum bı fıkır edırsın arkdslardan en azındanBilmiyorm ki. Yeni bir konu açtm umarım hamişler yardımcı olur. Bütün belirtilerimi ve bu akıntımı yazdm bakalım kimler ne yazcak.
HımmmBende hic olmadi canim o leke.
İnşallah bekliyormInsallah kuzum bı fıkır edırsın arkdslardan en azından
Hım peki böyle sarımsı kahverengimsi lekelenme gibi akıntın oldu mu hiç ?Beklenen adet tarihinde öğrendim
Kuzum neden acılde kan vermıyorsun hemnde kesın sonuc alırsınİnşallah bekliyormne zormus ya böyle beklemek dr gitcm ama randevum bir kaç gun snra bekliyorm mecburen
Bilmem randevumu bekliyorm. Birde yılbası oldugu için eşim sürekli çalısıyo. Hastane bize uzak mecbur bekliycm yaniKuzum neden acılde kan vermıyorsun hemnde kesın sonuc alırsın
Hım anladım canım o zaman randevu gunune kadar bol bol dua ınsallah vardır canımBilmem randevumu bekliyorm. Birde yılbası oldugu için eşim sürekli çalısıyo. Hastane bize uzak mecbur bekliycm yani
Aminnnn inşallah vardır bebegim bana saglıkla tutunmustr inşallah :)Hım anladım canım o zaman randevu gunune kadar bol bol dua ınsallah vardır canım
Bat'tan 5 gün önce başlayan kahverengi akıntı, Lekelenme gibi bir şey olmuştu, öğrendikten sonra hep beyazdan sarıya dönen akıntı olduH
Hım peki böyle sarımsı kahverengimsi lekelenme gibi akıntın oldu mu hiç ?
İnşallahcanımAminnnn inşallah vardır bebegim bana saglıkla tutunmustr inşallah :)
Aynıııı suan öyleyimBat'tan 5 gün önce başlayan kahverengi akıntı, Lekelenme gibi bir şey olmuştu, öğrendikten sonra hep beyazdan sarıya dönen akıntı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?