Hamileliğinizi adetiniz kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz ?

Hımmm hadi bakalım hayırlısı banada bol bol dua et bu hayırlı cuma gununde hamilelerin duası makbukdur derler. :) yarın test yapcam bnde bakalm.
Gectımı gunun canım Allahım tez zamanda nasıp etsın ınsallah kuzum Allahım her ısteyene nasıp etsın

Gectımı gunun canım Allahım tez zamanda nasıp etsın ınsallah kuzum Allahım her ısteyene nasıp etsın
Evet 14 gun gecti. Ama bnm adet döngüm 40 gun ve yumurtlamamda gec oluyor. 6-7 gun gectikten snra gidip idrar testi ve kan testi yaptm. İdrar testi hafif silik iki çizgi kantesti ise negatif çıktı. Dr muayne etti. Rahim kalınlaşması var dedi gebelikde olabilir adet önceside olabilir dedi. Kist falan da yoktu. Aradan bir hafta gecti hala olmadm. Bnm düşündüğüm adet öncesi kalınlaşması olsa bir hafta içinde gelmez miydi adetim ve acaba gec döllenme mi oldu diye düşünüyrm

Aaa hamıle olabılırsın kuzum bence o zaman

Aaa hamıle olabılırsın kuzum bence o zaman
Ayyy o kadar çelişkide kaldım ki kafayı yıycem. Bi hamileyim diyorum sonra olsa testte çıkardı diyorm bi bakıyorm hala adet olmuyorm. Yarın idrar testi bir daha yapcam çıkmazsa bu kez farklı bir de gözükücem baska bişy var mı diye

Kuzum kanda kesın sonu verır kan versene

Suan aynısını yasıyorum adetım 15 gun gectı 45 bugun 32. De rahım kalınlasması var dedı dr kan verdım 32 ve 38 de negatıf cıktı atarkusal kullandm uc gun oldu ışac bıtelı haşa gelmedı

Adetim 5 gün geçince test yaptim hep adet olurum diye bekledim çünkü. Testi yapinca hemen çıktı çift çizgi :) inşallah sende hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…