Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan 8 haftalık hamileyim. 5 haftalıkken adet ağrısı gibi ağrılarım çok oldu korktum düşük mü yapacağım bünyem kabul mü etmiyor diye çok ağladım. Aslında hepsi normalmiş sakın korkma. Şuan geçti mesela sadece bazen garip bi ağrı oluyor diyorum ki rahim büyüyor e bi zahmet olacak. Allah sağ sağlim kucağımıza aldırsın. Kese gözüktü değil miHamileliğiniz nasıl geçti veya geçiyor 5 haftalık hamileyim korkuyorum
Ben yatak döşek olanı görmedim ya, yani illaki günlük hayatınızı etkiliyor ama işine de gidiyor çoğu kadın. Ha gitmeden bi tur kusuyor evet ama yatak döşek olacağım diye beklemeyin hiç. Benim bulantılar 6.haftada başladı 12'ye kadar devam etti günde 3-4 kere kusuyordum kusmadığım zamanlarda da kusacakmış gibiydim ama kraker yiyordum ne bileyim leblebi atıyordum ağzıma naneli şeker emcüklüyodum bi şekilde dengesini buluyorsunuz. Ki ilaç da veriyor doktorDaha doktora hiç gitmedim haftaya gidicem inşallah. Benim korkum şu ki bulanti kusma başlarım başlarsa yatak döşek mi olurum ayakta duramaz miyim dayanilmaz birşey yasarmiyim diye çok korkuyorum sizin bulantı kusma oluyor mu
Şu zamana kadar bulantınız olmadıysa şimdiden sonra olma ihtimali de epeyi azaldı. Genelde midesi bulanan kişilerin 5. Haftada bulanıyorDaha doktora hiç gitmedim haftaya gidicem inşallah. Benim korkum şu ki bulanti kusma başlarım başlarsa yatak döşek mi olurum ayakta duramaz miyim dayanilmaz birşey yasarmiyim diye çok korkuyorum sizin bulantı kusma oluyor mu
İnşallah dediğiniz gibi olur yaŞu zamana kadar bulantınız olmadıysa şimdiden sonra olma ihtimali de epeyi azaldı. Genelde midesi bulanan kişilerin 5. Haftada bulanıyor
Merhaba, hayırlısı olsun öncelikle hamilelik tüm zorluklara rağmen bir kadının yaşayabileceği en güzel zamanlardan bir tanesi. Ben uzun uğraş sonucu tüp bebekle hamile kaldım,şuan 36. Haftadayım,geri sayımım başladı 6. Haftadan itibaren bulantılarım ardından da kusmalarım başladı. Yaklaşık 4.5 aylık olana kadar sürdü. Tabi müthiş derecede halsizlik vardı ilk üç ay. Bulantılarım geçtikten sonra reflü problemim başladı,o hala tam gaz devam ediyor tabi tüp bebek olduğu için ilk 4 ay vurulduğum iğneleri,içtiğim hormon haplarını ve kullandığım fitiller saymıyorum bile artık ağırlaştığımı hissediyorum,daha çabuk yoruluyorum aynı zamanda hala çalışmaya devam ediyorum. Ama inanın bunların hepsi gelip geçici,hele ki bebeğinizi hissetmeye başladığınızda bu yaşadıklarınızın hiçbir önemi kalmıyortabi ben bu saydıklarımı hiçbir zaman olumsuzluk olarak görmedim,bu bir süreçti ve ben de bu süreçten bu şekilde geçtim. Kaldı ki herkeste aynı belirtiler ve şikayetler olacak diye de bir şey yok. Ama şunu söyleyebilirim,hamileliğin 2. Trimester dönemi en rahat en iyi olduğunuz dönem olacaktır Allah'ım tüm bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın,tüm hamilelerin de bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahHamileliğiniz nasıl geçti veya geçiyor 5 haftalık hamileyim korkuyorum
Ben, bu zamana kadar olmadı şimdiden sonra olmaz diye düşünüp rahatlamıştım 13. haftada başladıŞu zamana kadar bulantınız olmadıysa şimdiden sonra olma ihtimali de epeyi azaldı. Genelde midesi bulanan kişilerin 5. Haftada bulanıyor
Sizin ki epeyi farklı olmuş genelde zaten ilk 3 ay mide bulantısı oluyor sonra kesiliyorBen, bu zamana kadar olmadı şimdiden sonra olmaz diye düşünüp rahatlamıştım 13. haftada başladı
Sizin gibi korkarak geçiyor bende 12. HaftamdayımHamileliğiniz nasıl geçti veya geçiyor 5 haftalık hamileyim korkuyorum
Evet biraz şey oldu 20. haftadayım hala devam ediyorSizin ki epeyi farklı olmuş genelde zaten ilk 3 ay mide bulantısı oluyor sonra kesiliyor
Nezamana kadar sürdü peki?Ben, bu zamana kadar olmadı şimdiden sonra olmaz diye düşünüp rahatlamıştım 13. haftada başladı
20. haftadayım hala devam ediyor ama korkmayın dayanılmayacak gibi değil inşallah olmaz ama olursada doktor ilaç veriyor zatenNezamana kadar sürdü peki?