Hamılelıgın ılk haftalarında sırt ağrısı

Iroo10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
47
23
3
26
Merhabalar arkadaşlar. 7 haftalık hamileyim. Gündüzleri çok sırt ağrım olmaya başladı. Yatınca geçiyor. İlk haftalarda böyle sırt ağrıları normal mi

Merhabalar arkadaşlar. 7 haftalık hamileyim. Gündüzleri çok sırt ağrım olmaya başladı. Yatınca geçiyor. İlk haftalarda böyle sırt ağrıları normal mi
doktor normal dedi 12. haftanın içindeyim hala sırtım ağrıyor 4. haftadan beri hiç geçmedi mübarek 😂 ama ya şiddeti azaldı ya da ben alıştım daha dayanılır düzeyde şuan. ilk haftalar asla rahat edemiyordum

doktor normal dedi 12. haftanın içindeyim hala sırtım ağrıyor 4. haftadan beri hiç geçmedi mübarek 😂 ama ya şiddeti azaldı ya da ben alıştım daha dayanılır düzeyde şuan. ilk haftalar asla rahat edemiyordum
Bende ağrı oldukça korkuyorum. Googleye bakıyorum ilk haftalarda normalde olmaz dıyor. Uzanınca geçiyor. Bugün evdeydım bütün gün ama şu anda ağrım var. Doktora cuma gıdıcem insan korkuyor. İlk haftalarda neden oluyormuskı. Teşekkür ederim bu arada ☺

Bende ağrı oldukça korkuyorum. Googleye bakıyorum ilk haftalarda normalde olmaz dıyor. Uzanınca geçiyor. Bugün evdeydım bütün gün ama şu anda ağrım var. Doktora cuma gıdıcem insan korkuyor. İlk haftalarda neden oluyormuskı. Teşekkür ederim bu arada ☺
kalp daha fazla kan pompaladığı için çevresindeki damarlardan dolayı olabilir diyor hemşire arkadaşım. doktora sorduğumda da sırtım ağrıyor diye neresi diye sordu gösterdim belinde ağrı yoksa sırt çevresindeyse sıkıntı yok dedi. bel ve karın ağrısı sıkıntıymış

kalp daha fazla kan pompaladığı için çevresindeki damarlardan dolayı olabilir diyor hemşire arkadaşım. doktora sorduğumda da sırtım ağrıyor diye neresi diye sordu gösterdim belinde ağrı yoksa sırt çevresindeyse sıkıntı yok dedi. bel ve karın ağrısı sıkıntıy

Bu arada yattığım zaman hep sırt üstü yatıyorum o nedenle olabılır dıyede düşünüyorum.

Back
X