Hamileliğini rüyasında gören var mı ? 🙂

Rüyalar anlatılmaz denilir genelde ama bende bu ay tedaviye başladım onun etkisimi bilmem bebek gördüm ilk başta kucağıma felan aldım bir iki gün önce çok güzel bi rüya gördüm bugün de eşim görmüş onunki daha da güzel hayırlısı belki işarettir bunlar belki tamamen psikolojik
Canım psikolojik olma ihtimali çok yüksek tabi ama bazen Rabbim rüyalarla haber veriyor bence :) İkimizde hayırlısıyla bu ay hamile kalalım İnşallah 🙏🏻 🥰

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 hayırlı evlat olsun ☺️🌸 benim rüyamda gerçek gibiydi ertesi günü regl olmuştum 🥲 bakalım belki bu ay olur 🤲🏻❤️ Dua eder misin benim için 🤭
Tabikii ☺️ Rabbim en güzelini en hayırlı olanını nasip etsin ve bizimle burda paylaş inşallah bu güzel sevincini🤲🌺

Ben canım kürtaj sonrası hep bişeyler kullandı artık hiç bişey yapmıcam adetin 14. günü doktora gidip yumurta çatlamış mı diye baktırıp ilişki olur dedim öylede yaptım doktora gittim bana dedi yumurtaların gelişmemiş adet olunca gel hormon tedavisine başlayalım başımdan ağşa kaynar sular döküldü çok düzenli adet olan biriyim çünkü kendime söylendim durdum nasıl olmaz 1 hafta sonra dı dhsiliyeye randevu aldım hamile kalmadan gastritimi tedavi edeyim bari diye randevu günü gecesi rüyamda eşim test yaptırıyor hayalet çizgi çıkıyor sabah eşime anlattım nasıl olsun doktoru duymadın mı dedi doğru söylüyorsun dedi doktora gittim ilaç yazdı 3 tane eczaneden 2 tane test aldım içim rahatlasın diye eve gidim ilaçları içtim testi yaptım kenara koydum unuttum onu beklemiyorum diye bi baktım hayalet çizgi eşime söyledim inanamadı bende inanamadım test bozuktur diye Ertasi günü yaptım yine çıktı meğer doktora gittimde 3 haftalık hamileymişm adetten 6 gün önce öğrendim oğlumu adet sonrası döllenmiş
Yaaa 🥰 ne güzel sürpriz olmuş size de 😍 hayırlı evlat olsun İnşallah 🤲🏻💜

Allah razı olsun canım inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim .. Bende öyle düşünüyorum belkide adet söktürücü içtiğim için içerde hasar verdi tutunamadı birde ben aralık ayında covid geçirdim kan pıhtılaşmam oldu tedavi gördüm geçmedi arttı dediler doğum kontrol ilacıda tetikliyor bırak 30 tane kan sulandırıcı vurmuştum karnımdan üstüne bide 4 gün regl gördüm öyle zamansız oldu ki varlığına alışamadan kaybını yaşadım
Nasip işte olacağı varmış.. verende alanda Allah.. hayırlı zamanda hayırlıyla yeniden olur İnşallah 🤲🏻❣️

Canım psikolojik olma ihtimali çok yüksek tabi ama bazen Rabbim rüyalarla haber veriyor bence :) İkimizde hayırlısıyla bu ay hamile kalalım İnşallah 🙏🏻 🥰
Öyle kuzum ama daha öncede görüyordum bebek felan testimin pozitif olduğunu eşime gösterdiğimi bile gördüm daha önce ama bu seferkiler böyle bi huzurlu bebek görmüyoruz ama başka güzel şeyler görüyoruz inşallah hayırlara çıkar 🤲🏻amin canımm ilk anneler günümüz olur inşallah bu ay😍💐

Öyle kuzum ama daha öncede görüyordum bebek felan testimin pozitif olduğunu eşime gösterdiğimi bile gördüm daha önce ama bu seferkiler böyle bi huzurlu bebek görmüyoruz ama başka güzel şeyler görüyoruz inşallah hayırlara çıkar 🤲🏻amin canımm ilk anneler günümüz olur inşallah bu ay😍💐
İnşallah canım İnşallah 🙏🏻 🥲 olursa buraya da yaz mutlaka 🤭

Bende rüyamda sınıf arkadasımın adet olduğunu bi damla üstüne bulaştığını ona pet verdiğimi gördüm. Geçen pilav gördüm . Başka bir günde tarladan patates topluyordum. Bu rüyaları görüp gebe kaldığını çğrenen varmı kızlar

Canım merhaba konuya cevap yazmıştım ozamanlarbelli değildi bende rüyamda gördüm diye hamileyim ben darısı sana inşallah haber vereyim dedim 🙂😍
Canım çok sevindim 😍 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bana da dua eder misin 🥲🥲

Kızlar Günaydın herkese ☀️ dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve iki tane kıpkırmızı çift çizgi gördüm :) 7 aydır bu haberi bekliyorum 🥲 daha önce de rüyalarımda hamile olduğumu görmüştüm ama bu sefer çok farklı hissettim...Acaba hiç haberi yokken rüyasında hamile olduğunu gören sonrasında da gerçekten hamile olan var mı ?
Ben degıl ama komşum benı görmüştü ve hamıleymısım♥️Darısı basına

Canım çok sevindim 😍 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bana da dua eder misin 🥲🥲
Sağol canım Allah razı olsun. Ederim tabiki Inşallah rabbim seninde kucağını doldursun yuvanı evlatla taçlandırsın kimin gönlünde evlat hasreti varsa Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah 🥰😍😘😇

Ben henüz hamile olduğumu bilmiyorken karabasan görmüştüm ☹️ bağırarak uyandım eşim daha uyumamıştı koşarak içeriden gelmişti.
Hamileliğimde bir defa kız çocuk sevdiğimi gördüm, fakat oğlum oldu.

Ben genel olarak sık bebek veya hamilelik görürüm rüyamda. O yüzden gerçek hamileliğe yormadım hiç. Geçen haftalarda da düşük yaptığımı görmüştüm ☹️
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ❤️

Sağol canım Allah razı olsun. Ederim tabiki Inşallah rabbim seninde kucağını doldursun yuvanı evlatla taçlandırsın kimin gönlünde evlat hasreti varsa Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah 🥰😍😘😇
Amin İnşallah 🙏🏻 Allah razı olsun 🙏🏻❣️ Benimde adet günüm geldi bakalım olacak mıyım 🤷🏻‍♀️ Diken üstündeyim valla 🥲 cuma günü test yaptım negatif ama hâla umutluyum. Sonucu sana da yazıcam mutlaka

Ben henüz hamile olduğumu bilmiyorken karabasan görmüştüm ☹️ bağırarak uyandım eşim daha uyumamıştı koşarak içeriden gelmişti.
Hamileliğimde bir defa kız çocuk sevdiğimi gördüm, fakat oğlum oldu.

Ben genel olarak sık bebek veya hamilelik görürüm rüyamda. O yüzden gerçek hamileliğe yormadım hiç. Geçen haftalarda da düşük yaptığımı görmüştüm ☹️
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ❤️
Kötü düşünme canım iyi düşün iyiyi çağır Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah 🙏🏻

X