• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğini ovulasyon testiyle anlayanlarr bi bakar mısınız???

korunmasız 4. ayımız canım geçen ay adetim uzun sürdüğü için gitmiştim primolut verdi sonrada bebek istiyorsan yumurta takibi yapalım dedi öyle başladık.. bu ay geç yumurtladım o yüzden bir dahaki ay klomen deneyelim demişti

canım kaçıncı ayın ve klomeni doktor mu tavsiye etti ben de çok geç yumurtluyorum da ondan sordum
korunmasız 4. ayımız canım geçen ay adetim uzun sürdüğü için gitmiştim primolut verdi sonrada bebek istiyorsan yumurta takibi yapalım dedi öyle başladık.. bu ay geç yumurtladım o yüzden bir dahaki ay klomen deneyelim demişti

alla alla benim korunmasız 9. ayım ve hiçbir doktor bana klomenden bahsetmedi enteresan 21.gün yumurtlar ve 35-36 günde bir adet olurum ben enteresaaann yaaawww

Back