Hamileliğini kanamalı geçirenler toplanıp dertleşelim mi

Merhabalar 8 gün geciktim idrar testi yaptım pozt if çıktı akşamına peçeteye kahverengi soluk bi akıntı gelmeye başladı korktum doktora gittim hcg değeri 634 çıktı acile gittiğim için doktorun birisi dedi gebelik var diğeri belli değil dedi kanamanada müdahale edemem git eve yat dedi pazartesi polk. gel dedi kanama mı a kıntı mı her neyse hala geliyo kafam allak bullak piskolojimde alt üst oldu hamile miyim düşük mü yapıyorum yerleşme kanaması mı günüm zehir oldu cvb verin nolur

Arkadaşlar ben de kanamalı bir hamilelik geçiriyorum. Dün eklediğim fotoğraftaki şey geldi. Fotoğraf için özür dilerim. Nedir bilgisi deneyimi olan Allah rızası için yazsin. Doktora ancak yarın gidebiliyorum.

Eklentiler

• IMG_20180804_232753.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 545
Biraz geç oldu, doktora gitmişsinizdir kesin ama korkulacak bişi yok merak etmeyin. Ondan daha kötü kanamalar geçirdim. Rabbim nasip ederse bir şekilde geliyor.

Biraz geç oldu, doktora gitmişsinizdir kesin ama korkulacak bişi yok merak etmeyin. Ondan daha kötü kanamalar geçirdim. Rabbim nasip ederse bir şekilde geliyor.
Evet sağolun. Doktor hala aynı şansımın olduğunu söyledi korkmama gerek yokmuş, bu benim ilk hamileliğimdi. Ama en azından rahim temizlendi ve iyi bir doktor buldum ve herşeyden önemlisi be de hamile kalabiliyormusum bunu görmüş oldum. Yıllardır kalmamıştım ama hiç bi sorun da gözükmemisti.

Merhaba kanama alanınız düzeldimi daha sonra bebeğiniz sağlıkla doğmuştur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…