- 9 Mayıs 2024
- 11
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi sevdabahcem
Mrb arkadaşlar yeni üyeyim adetime 5 gün var bugün test verdim 14.33 sizce normalmı doktorum pazartesi bir test Daha yapalım dedi kimyasal olabilir dedi böyle olupta yükselen vermı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal. Ben de 5 gün varken öğrenip 2-3 gün sonra vermiştim 130 çıkmıştı. Döllenme gününe de bağlı. Kendinizi stres yapıp sürekli kan vermenizi önermiyorum ben kafanız rahat sağlıkla bir hamilelik geçirmeniz duasıylaMrb arkadaşlar yeni üyeyim adetime 5 gün var bugün test verdim 14.33 sizce normalmı doktorum pazartesi bir test Daha yapalım dedi kimyasal olabilir dedi böyle olupta yükselen vermı
Benimde betam 760 çıktı daha çok yeni kasıkta batmalar falan oluyor bugün çok yoğun normalmi acaba genelde ayaktaykenNormal. Ben de 5 gün varken öğrenip 2-3 gün sonra vermiştim 130 çıkmıştı. Döllenme gününe de bağlı. Kendinizi stres yapıp sürekli kan vermenizi önermiyorum ben kafanız rahat sağlıkla bir hamilelik geçirmeniz duasıyla![]()
Normal bebek yerleşiyor oraya genişliyor vücut değişiyorBenimde betam 760 çıktı daha çok yeni kasıkta batmalar falan oluyor bugün çok yoğun normalmi acaba genelde ayaktayken
Evet normal yerleşme sancısı gibi düşünebilirsinizBenimde betam 760 çıktı daha çok yeni kasıkta batmalar falan oluyor bugün çok yoğun normalmi acaba genelde ayaktayken
Teşekkür ederim beta dün 760 çıktı muhtemel nekadar sonra kese gorunurNormal bebek yerleşiyor oraya genişliyor vücut değişiyor
Teşekkür ederimEvet normal yerleşme sancısı gibi düşünebilirsiniz
Teşekkür ederim3000 lerde görünür muhtemelen 1-2 hafta sonra![]()
Ben de anlamadım birazda üzdü bu durum beni hayırlısı diyorumNerden anlamış kimyasal olduğunu tek değerden yahu?
İnş çok teşekkürler bir defa daha verip yükseliyormu diye bakacağızNormal. Ben de 5 gün varken öğrenip 2-3 gün sonra vermiştim 130 çıkmıştı. Döllenme gününe de bağlı. Kendinizi stres yapıp sürekli kan vermenizi önermiyorum ben kafanız rahat sağlıkla bir hamilelik geçirmeniz duasıyla![]()
Adetime 5 gün kala demişsinMrb arkadaşlar yeni üyeyim adetime 5 gün var bugün test verdim 14.33 sizce normalmı doktorum pazartesi bir test Daha yapalım dedi kimyasal olabilir dedi böyle olupta yükselen vermı
Hiç canını sıkma bak gör yükselecek nerden biliyorsun dersen ilk kızım da 16 gibi değerle öğrendimçok sabırsızdım sonra kızım doğdu
şimdi de 70bin gibi bir değerle yeniden gebe olduğumu öğrendim o kadar anlamadım ki kan verdiğim de zaten 2,5 aylık gebeymişim
Resmen bizim kızla ilgilenmekten hayatın telaşından farkedemedim demem o ki kimyasal öyle tek bir değerle anlaşılamaz kaldı ki adetine daha çok var kesinlikle stres yapma herşey çok güzel olacak
![]()
Bencede ben oğlumu da 15 günlükken öğrenmiştim doktorum çok olumluyduAdetime 5 gün kala demişsin
5 gün kala yüzler binler çıkmaz zaten
Daha yeni döllenmiş tutunmuş
Kimyasal demek için erken
Biraz önce tahlil sonucumu aldı perşembe 14.33 dü bugün 44.55 çıktı inş herşey yolunda devam ederHiç canını sıkma bak gör yükselecek nerden biliyorsun dersen ilk kızım da 16 gibi değerle öğrendimçok sabırsızdım sonra kızım doğdu
şimdi de 70bin gibi bir değerle yeniden gebe olduğumu öğrendim o kadar anlamadım ki kan verdiğim de zaten 2,5 aylık gebeymişim
Resmen bizim kızla ilgilenmekten hayatın telaşından farkedemedim demem o ki kimyasal öyle tek bir değerle anlaşılamaz kaldı ki adetine daha çok var kesinlikle stres yapma herşey çok güzel olacak
![]()