- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
kimyasal gebelikten kaynaklı doktor kan sulandırsın diye verecekti. İnşallah hamileyimdir.kasık agrısı ve bel agrısı çektim ama n düşüğüm var n aspirin kullandım nede folikasit cnmmm dikk. et yinedee
Ben bu gebeliğimi bel ağrısıyla öğrendim reglime 4 gün kala hemde. Bir ay kadar da devam etti üstüne. Hakkınızda hayırlısı Allah gönlünüze göre versinmerhaba kızlar ben mart ın başında hamile olduğumu öğrendim ancak. sessiz düşüşle 10 gün sonra bebeğimi kaybettim. doktor bir ay bekle aspirinle hamile bırakcam seni dedi ancak ben araştırdım korunmadım ve her akşam folik asitin yanına aspirin içtim. şuan adetime 3 gün var ve müthiş bir kasık ve bel ağrım var bu şekilde hamile kalan varmı yardımınıza ihtiyacım var
amin bende bu akşam kan testi yaptırcam bakalımBen bu gebeliğimi bel ağrısıyla öğrendim reglime 4 gün kala hemde. Bir ay kadar da devam etti üstüne. Hakkınızda hayırlısı Allah gönlünüze göre versin
Bende hamileyim yeni . Bendede bel ağrısı çok oldu canım bir iş yaparken hemen belim ağrıyordu 5 gün öncede yerleşme kanaması yaşadım 2 gün o kdr normal de regli günüm de yarın erken öğrendim hamileliyimi :) insalah sende hamilesindir
Benim de düşük olmuştu aralık dainşallahhh rabbim gene veriri ilki düştü ama inşallah çok istiyorumm :)
inşallah canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn :/Benim de düşük olmuştu aralık dakorkuyorum biraz ama iyi olcak herşey hissediyorum
Amin canım inşallahinşallah canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn :/
Yaptin mi cnm kan testi
hayır canım yaptırmadım bi saat sonra işten çıkınca yaptırcam 8 gibi sonucunu yazarım :)Yaptin mi cnm kan testi
Negatif malesef kan testi 0.15ciktiYaptin mi cnm kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?