hamileligini 2 3 ayda öğrenen varmi

IyiKadin26

IyiKiKadınız
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
88
27
28
Bir aydır hasta olmuyorum ikinci hastalığım geldi ikinci günü ama bende tık yok ve testlerde olumsuz üç kere idrar yaptim biri iki , ikisi tek çizgi çıktı kan testi mde olumsuz sorum Şu; Hamileligini 2 3 ayda öğrenen varmı testlerde çıkmayıp sonradan anlayan:KK43:

Bir aydır hasta olmuyorum ikinci hastalığım geldi ikinci günü ama bende tık yok ve testlerde olumsuz üç kere idrar yaptim biri iki , ikisi tek çizgi çıktı kan testi mde olumsuz sorum Şu; Hamileligini 2 3 ayda öğrenen varmı testlerde çıkmayıp sonradan anlayan:KK43:

canım kan testi en garantisi. bence hemen kan testi yaptır. idrar testlerine hiç güvenme.

Cnm bu 10 uncu ayni konun. Hep ayni soru. Neden bir kadın dogumcuya gidip şüphelerini gidermiyorsun?? Bak işte burda kimsenin fikri yok bu konuda.. Belki başka bir sorunun var, öğrenmiş olursun.. 2-3 ay geçipte gebeliği öğrenmemek imkansız zaten!

Hamile olsanız kesinlikle 2 ayda artık idrar da dahi çıkar ki gününden önce veya 1 -2 gün sonra çıkıyor. Bi kadın doğumcuya gidin zaten hormonlara bakmak için yine kan testi yapacak gebelige de bakar. Stresten veya herhangi bi problemden dolayı gecikiyor olabilirsiniz (enfeksiyon stres kıst pko gibi gibi )

n testim olumsuz gittim doktora elbette kimse adam gibi birsey söylemedi bekleyin diyorlar..
bende bu bekleme sürecinde sizler gibi merakla sorular yoneltiyorum bilgili annelere anlayisanlayışımızı beklerim..
Bu da 5 gün oönce yaptığım test dünde yaptım tek çizgi

Eklentiler

• IMG-20190110-WA0000.jpeg
    IMG-20190110-WA0000.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 465
Cnm bu 10 uncu ayni konun. Hep ayni soru. Neden bir kadın dogumcuya gidip şüphelerini gidermiyorsun?? Bak işte burda kimsenin fikri yok bu konuda.. Belki başka bir sorunun var, öğrenmiş olursun.. 2-3 ay geçipte gebeliği öğrenmemek imkansız zaten!

Hep aynı konu değil konum değişik ve farklı sorular. Eğer rahatsız oluyorsanız girmeyin konularima bakmayın ve yorum atmayın anlatabildim mi :KK66: Bana bilgi veren insanlar var burda siz bilmiyorsanız sorularımin cevabını dediğim gibi yazmayinnnn

Hamile olsanız kesinlikle 2 ayda artık idrar da dahi çıkar ki gününden önce veya 1 -2 gün sonra çıkıyor. Bi kadın doğumcuya gidin zaten hormonlara bakmak için yine kan testi yapacak gebelige de bakar. Stresten veya herhangi bi problemden dolayı gecikiyor olabilirsiniz (enfeksiyon stres kıst pko gibi gibi )
Hoppa

senin yorumunu görünce baktım konularına 20 ocaktan beri hep aynı konular. doktora gitseydi daha iyi olurdu

n testim olumsuz gittim doktora elbette kimse adam gibi birsey söylemedi bekleyin diyorlar..
bende bu bekleme sürecinde sizler gibi merakla sorular yoneltiyorum bilgili annelere anlayisanlayışımızı beklerim..

Bu test bozulmuş zaten canım fazla idrar damlattin sanırım.

kan testim olumsuz gittim doktora elbette kimse adam gibi birsey söylemedi bekleyin diyorlar..

kan testim olumsuz gittim doktora elbette kimse adam gibi birsey söylemedi bekleyin diyorlar..

Bak canım arzunu isteğini cok iyi anlıyorum her kadının istediği gibi...
Ama burda sana kimse kötü birsey demiyor aksine iyiliğini düşünerek cevap yazıyorlar stresinden ters cevap veriyorsun biraz.
Iyi araştırıp universite hastanesi doktorlarina gitmeni öneririm canım cunku cok uzun bir zaman olmuş adet olmayali ve gercekten kist vs birsey olabilir Allah korusun. Bence bu konunun üstüne düşüp iyi bir doktora muayne ol canım belkide gebeliğin bile engel olabilir.
Allah korusun erken menepoz bile olabilir.
Rabbim tez vakitte saglikli hayirli evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah.

X