Hamileliğinde Bu durumu yaşayan biri var mı?

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
460
207
103
29
Merhaba. Bir buçuk senelik evliyim. İki aydır denedik ama olmadı. Bu ay adetime bir hafta kala gündüz dışarıdaylen çok kuvvetli bir gaz yaşadım. Sancı şeklindeydi. Gece on iki de kabız oldum. gece uyurken baş dönmesi yaşadım. Öyle ki gardrobun kulpuna sabit bakamıyordm..ertesi gün de gece yatağa yatınca mide bulantısı yaşadım. Otobüs tutmuş gibi değil de aniden çıkaracak gibi bir bulantı yaşadım. Şuan adete dört gün var. Gaz ve kasıklarımda hafif ağrılar var.. anneannem bugün bana hamile misin yoksa kirpiklerin karışmış dedi. Bunları yaşayan var mı acaba

Canım bu saydığın belirtiler genelde 6. haftadan sonra ortaya çıkıyor. Benim de bir hafta kala başladı belirtilerim ama bel ağrısı ve göğüs sızlaması şeklindeydi. 4 gün kala test yaptım çıktı Bence test yap böyle araştırmak yerine

Hmmm ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yarın bir test yaparım. Çıkmazsa adetin geçmesini beklerim inşallah

Sağol tşekkür ederim aslnda da altı gün kala evde test vardı akşam yapmıştım ama çıkmadı bir şey. Yien de yarın bir test yapayım üç gün kalmış oluyor
6 gün çıkması için çok çok erken. 4 gün kala bile erken genelik testi olmasına rağmen 10 dakika sonra çok çok silik bir çizgi çıkmıştı

6 gün çıkması için çok çok erken. 4 gün kala bile erken genelik testi olmasına rağmen 10 dakika sonra çok çok silik bir çizgi çıkmıştı
Hmmm bu bilgi çok faydalı oldu. O zaman be yarn da yapmayayım. Bekleyeyim adet öncesi gün bakayım. Bişey çıkmazsa adeti beklerim. Çok sağol ama bu bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…