Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileliğin kaçıncı haftasında göğüste değişiklikler başlıyor?
Kızlar benim tek merak ettiğim; başarılı bir ilişkiden kac gün veya kaç hafta sonra göğüste değişiklikler başlıyor (ağrı, büyüme, koyulaşma vs.) Cevaplarınızı bekliyorum.
Kızlar benim tek merak ettiğim; başarılı bir ilişkiden kac gün veya kaç hafta sonra göğüste değişiklikler başlıyor (ağrı, büyüme, koyulaşma vs.) Cevaplarınızı bekliyorum.
Regli belirtisi gibi oluyor canım bat dan önce hassaslaşmaya başlıyor öylede devam ediyor. Bende hassaslık halaa var ama renk değişimi olmadı henüz. İlişkinin başarılı veya başarısız olmasını yalnızca göğüs hassasiyeti ile anlayamazsın canım.
Benim goğüslerimde tık yoktu.. ne ağrı ne renk degisimi ne damar cikmasi.. her ay deli gibi goguslerimi incelerdim millette oluyor bende de olur belirtiler diye.
Benim öğrendikten 1 hafta sonra şişmeye başladı sadece taş gibi oldu
Bu hafta da damarları gördum
Goguslerim cok sert ve beden olarak buyuduler.. ama hamilelik belirtilerim arasinda degillerdi