- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
5 hafta 3 günlük hamileyim. Dün gece inanılmaz bir ağrı saplandı yumurtalıklarıma ve vücudum soğuk soğuk ter döktü. Sonrasında ağrının şiddetini vücudum kaldıramadığı için kustum. O an şoktaydım; duyuyor, anlıyor fakat tepki veremiyordum. Acile kaldırıldım. Görünür bir kanamam olmadı. Türlü türlü teslerden ve aradan 7 saat geçmesinin ardından yumurtalık kistimin patladığını öğrendim. Fakat renkli ultrasonda göremediler hala 4 cm bir kist hala duruyordu, alttan muayane yapan doktor patladığını sıvı dolduğunu hatta kanamam olduğunu söyledi. İkisi bi türlü anlaşamadı. Sonuç olarak 2 saatte bir kan testi alarak, iç kanama olup olmadığını kontrol ettiler. Herhangi bir kan değeri düşmem olmadığı için taburcu ettiler. Zaten gece olduğu için en yakın devlet hastanesine gittik. Ben orda olduğum süreçte 3 acil doktoru değişti. Toplam 4 doktor baktı net bir bilgi alamadım ama bebeğim ile ilgili bir sıkıntı olmadı. Buna benzer bir şey yaşayan oldu mu? Kistlerin ve patlamaların bebeğe zarar vermeyeceği, 14. Haftaya kadar çoğunun yok olduğunu söylediler ama benim içim hiç rahat değil. Bir de tekrar aynı acıyı yaşarım diye aşırı korkuyorum. Hala ağrım var ama şiddetli değil. Neden böyle oldu daha ilk haftalardayım ve çok canım yandı hala da korkuyorum