- 29 Aralık 2017
- 9
- 3
- 1
- 31
Benim 3 buçuk 4 ayıma kadar sürdu bende progestan hapıni kullandım ama çok sersemletiyordu doktora söyledim biraktim sonraDanıştım progestan iğne verdi bugun başladım bakalım kesede anormallik görmedi . Ne kadar devam etti sizin
Benim 3 buçuk 4 ayıma kadar sürdu bende progestan hapıni kullandım ama çok sersemletiyordu doktora söyledim biraktim sonra
Kötü düşünme inşallah bazılarında böyle akıntı görülmeden hamilelik geçirirken bazılarında böyle oluyor dr kontrölünde olduğun sürece çok sıkıntı olmaz inşallah progestan kullandıktan sonra akıntıyı görmüceksin inşallah
Ben adet olmama bi kaç gün varken kan tahlili yaptırdım onda çıktı boşa ümitlenmiim bekliim diyorsan bikaç gün bekle ama çok merak ediyorsan hastanede kan tahlili yaptırMerhaba,
6 aylık evliyim. Çocuk istiyoruz. Normal şartlarda bugün tam adet olmam gerekiyordu, geçen adetim şubatın 1indeydi. Kendimi bildim bileli hep erken adet olurum. Hatta bir kez bile günümde olduğumu bilmem. İki haftadır şiddetli kadık ağrısı ve göğüste hassasiyet var. Sizce ne kadar daha bekleyeyim? Olma ihtimali var mıdır?
Ben adet olmama bi kaç gün varken kan tahlili yaptırdım onda çıktı boşa ümitlenmiim bekliim diyorsan bikaç gün bekle ama çok merak ediyorsan hastanede kan tahlili yaptır
Bat 6 mart ama 2 gündür kahverengi akıntılar yaşıyorum pıhtı gibi değil ama gözle görülür bir kahvelik var sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Aynen canım emin de değilim ne olduğunaBende aynı şeyden müzdaripim vallahi baya üzüldüm
Aynen canım emin de değilim ne olduğuna
Kuzum hamile olup olmadigimi da bilmiyorum adet tarihimi bekliyorumE doktora gitmedinmi arayıp söyle hemen
Kuzum hamile olup olmadigimi da bilmiyorum adet tarihimi bekliyorum
Estağfurullah canım sorun değilPardon ben hemilesin sandım
Maalesef bu ay da tutmadı canım. Ama anlamadığım nokta bu aya kadar hep erken olurdum. Ve 1 gün gecikmem oldu. Sanırım biraz da psikolojik olarak periyodum değişti. Bakalım artık durmak yokAminn inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?