How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamileliğin ilk haftalarında kahverengi akıntı yaşayanlar

Ben pregastan hap vermişti 3 aylık olduk hala devam ediyorum benim gebeliğim ikiz ama ondan uzun tutmuş olabilir

Kötü düşünme inşallah bazılarında böyle akıntı görülmeden hamilelik geçirirken bazılarında böyle oluyor dr kontrölünde olduğun sürece çok sıkıntı olmaz inşallah progestan kullandıktan sonra akıntıyı görmüceksin inşallah

Merhaba,
6 aylık evliyim. Çocuk istiyoruz. Normal şartlarda bugün tam adet olmam gerekiyordu, geçen adetim şubatın 1indeydi. Kendimi bildim bileli hep erken adet olurum. Hatta bir kez bile günümde olduğumu bilmem. İki haftadır şiddetli kadık ağrısı ve göğüste hassasiyet var. Sizce ne kadar daha bekleyeyim? Olma ihtimali var mıdır?

Kötü düşünme inşallah bazılarında böyle akıntı görülmeden hamilelik geçirirken bazılarında böyle oluyor dr kontrölünde olduğun sürece çok sıkıntı olmaz inşallah progestan kullandıktan sonra akıntıyı görmüceksin inşallah

Bana hapı fitil olarak verdi ama kanama başlayınca iğne verdi hergün bir tane azalıyo gbi sanki hayırlısı inşlh kahverengi geliyo

Merhaba,
6 aylık evliyim. Çocuk istiyoruz. Normal şartlarda bugün tam adet olmam gerekiyordu, geçen adetim şubatın 1indeydi. Kendimi bildim bileli hep erken adet olurum. Hatta bir kez bile günümde olduğumu bilmem. İki haftadır şiddetli kadık ağrısı ve göğüste hassasiyet var. Sizce ne kadar daha bekleyeyim? Olma ihtimali var mıdır?
Ben adet olmama bi kaç gün varken kan tahlili yaptırdım onda çıktı boşa ümitlenmiim bekliim diyorsan bikaç gün bekle ama çok merak ediyorsan hastanede kan tahlili yaptır

Ben adet olmama bi kaç gün varken kan tahlili yaptırdım onda çıktı boşa ümitlenmiim bekliim diyorsan bikaç gün bekle ama çok merak ediyorsan hastanede kan tahlili yaptır

Evet öyle yapayım en iyisi. Şunun şurasında iki gün daha dayanıcam ( tabi biraz zorlanıcam ama olsun :) ) çok teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah.

Bat 6 mart ama 2 gündür kahverengi akıntılar yaşıyorum pıhtı gibi değil ama gözle görülür bir kahvelik var sizce yerleşme kanaması olabilir mi

Adetten önce kahve akıntım gelirdi benim o kanda olabilir ama şuan için çok mu erken bilemedim en iyisi bekleyip görmek canım Allah gönlünün hayırlısını versin inşallah canm

Bu progestan iğne beni cidden mahvediyo saha 2 tane vuruldum kalça acıyo lekelenmemde kum gbi kahve oldu napıcam hiç bilemiyorum

Bikaç gün önce ya da bikaç gün sonra gelmesi normalmiş zaten canım ama dediğin gibi biraz piskolojik olmuş olabilir. Olsun canım Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin inşallah :)

Back