Benim 2 oğlum var ikisinde de olmadı bu 3. Hamileliğim ama ilk haftalarda kahverengi akıntım oldu şuan geçtiBen yaşadım ve tanıdığım üç arkadaşım yaşadı dördümüzün de oğlu oldu canım.
Anladı cnm tşk ederim iki oğlum var ikisinde de yaşamadım ama bu 3. Hamileliğim kahverengi akıntım oldu acabakş dedim kızamıkçık bu sefer değişik bi şekilde akıntım olduBen de yaşadım canım ama cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum, rahim genişlemeye başladığı için damarlar catliyor ve o kan yavaş yavaş dışarı atılıyor.atilana kadar da kanın rengi kahverengi oluyor,eski kan yani.
Tesadüf olabilir canım. Bende ve çevremde böyle oldu. Allah gönlündekini her şeyden öte sağlıklısını versin.Benim 2 oğlum var ikisinde de olmadı bu 3. Hamileliğim ama ilk haftalarda kahverengi akıntım oldu şuan geçti
Tabiki önce sağlık cnm zaten hamileliklerim zor geçiyor buda sağlıkla doğsun yeterki cinsiyeti belli olunca haber ederim sizedeTesadüf olabilir canım. Bende ve çevremde böyle oldu. Allah gönlündekini her şeyden öte sağlıklısını versin.
Bilemedim ama adet belirtilerin olabilir mi cnm bunlar gerçi benim iki hamileliğimde de adet görecekmişim gibi ağrım olmuştu ama bu 3. Çünkü hamileliğimde agrım olmadı cnm ya 1 hafta daha bekliceksin yada kan tahlilini yeniden yapacaksınArkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi goguslerimdede sislik var . Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?
Canim 2 hafta oncesinde basladi agrilarim daha once hic boyle bir agrim olmamisti ama bilemiyirum ya az da olsa yukselme cikarsa iyice umutlanmak istemiyoruk adet donemimi bekliorum ama bakalimBilemedim ama adet belirtilerin olabilir mi cnm bunlar gerçi benim iki hamileliğimde de adet görecekmişim gibi ağrım olmuştu ama bu 3. Çünkü hamileliğimde agrım olmadı cnm ya 1 hafta daha bekliceksin yada kan tahlilini yeniden yapacaksın
Aynen kesin ve net bi cevap bulmak için beklemekte yarar var zaten az bir zaman kalmış hayırlısıyla inşaallah sende bir anne adayısındır cnmCanim 2 hafta oncesinde basladi agrilarim daha once hic boyle bir agrim olmamisti ama bilemiyirum ya az da olsa yukselme cikarsa iyice umutlanmak istemiyoruk adet donemimi bekliorum ama bakalim
Insallah canm oyledir cok istiyorm vallaAynen kesin ve net bi cevap bulmak için beklemekte yarar var zaten az bir zaman kalmış hayırlısıyla inşaallah sende bir anne adayısındır cnm
Dualarım sizinle cnmInsallah canm oyledir cok istiyorm valla
Amin canim sagolDualarım sizinle cnm
Merhaba arkadaşlar hamileliğin ilk haftalarında kahverengi akıntı normal mi
Mutlaka bunu doktoruna danısmalisin benim kahverengi akintim yogundu ve buda düsük tehlikesinin alarmiymis doktor ilac verdi onu kullandim sonrasinda gecti suan 27 haftalik olduk Allaha sükurVallahi bede 1 aylık gibiyim ama bugun akıntım kahverrngi geldi bende anlamadım
Mutlaka bunu doktoruna danısmalisin benim kahverengi akintim yogundu ve buda düsük tehlikesinin alarmiymis doktor ilac verdi onu kullandim sonrasinda gecti suan 27 haftalik olduk Allaha sükur
Doktorunuza mutlaka danışın ama normal rahim yerleşme akıntısı olarak nitelendiriliyor bende 3 aylık hamileyim ilk zamanlarda bende de olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?