- 18 Kasım 2022
- 22
- 2
- 28
- Konu Sahibi sorumvar44
Gebelik testinde pozitif sonuç çıktı ama bi kaç gündür kahverengi lekelenmelerim var bu durumdayken ilişkiye girilir mi acaba sıkıntı olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lekelenmen varsa şu an girme bence dr ile görüş Dr sorGebelik testinde pozitif sonuç çıktı ama bi kaç gündür kahverengi lekelenmelerim var bu durumdayken ilişkiye girilir mi acaba sıkıntı olur mu
Hamileliğe zarar mı verirLekelenmen varsa şu an girme bence dr ile görüş Dr sor
Verme ihtimali var . Doktorunuzla görüşünHamileliğe zarar mı verir
Tamam teşekkürlerVerme ihtimali var . Doktorunuzla görüşün
Verebilir ever ilk önce Dr ile görüşüsunHamileliğe zarar mı verir
Tamamdır teşekkürlerVerebilir ever ilk önce Dr ile görüşüsun
Muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Riske atmayın ilişkiye ara verin. Kontrole gidince de doktorunuza danışın derim.Gebelik testinde pozitif sonuç çıktı ama bi kaç gündür kahverengi lekelenmelerim var bu durumdayken ilişkiye girilir mi acaba sıkıntı olur mu
Hamilesiniz ve lekelenmeniz var. Cinsel ilişki bu durumda akla gelecek son şey olmalı. Doktora mı gitseniz acaba?
İyi ki söylediniz gerçekten ben düşünemedim çünkü doktora gitmeyi :)Hamilesiniz ve lekelenmeniz var. Cinsel ilişki bu durumda akla gelecek son şey olmalı. Doktora mı gitseniz acaba?
Teşekkürler yorumunuz içinİlişkiye girmek çok elzem bir şey değil. Özellikle hamileyken. Ben bu konuda pek anlayış görmedim yalan yok ama anlayış şart karşı taraftan. Bir süre ilişkiye girmeyin. Ne kadar zararsız görünse de aslında hiç ummadık şeyler olabilir. Neler var yani Allah korusun. Bebeğinize odaklanın, sizi anlayabiliyorum ama zarar verme ihtimali çok yüksek.
Daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum araya hafta sonu girince kan testi sonucu pazartesine kaldı evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ilişkinin zarar verdiğini de bilmiyodum açıkçası doktora gidince sorucaktım ama yaşayan kadınlardan da öğrenmek istedim, teşekkür ederim12. hafta civarıydı sanırım hafif kanamam olmuştu. Doktorum 5-7 gün ilişkiyi kısıtladı. Onun dışında her haftamda normal devam etti ilişki. Kanama varken tehlikeli demek ki
Kaset test silik ise genelde pek yanılmıyor, gönlünüze göre olsunDaha hamile olup olmadığımı bilmiyorum araya hafta sonu girince kan testi sonucu pazartesine kaldı evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ilişkinin zarar verdiğini de bilmiyodum açıkçası doktora gidince sorucaktım ama yaşayan kadınlardan da öğrenmek istedim, teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimKaset test silik ise genelde pek yanılmıyor, gönlünüze göre olsun
Ben illa bişey yapayım diye sormadım ne biçim insanlarsınız. Bilenlerden öğrenmek istedim bilmiyordum zararlı olduğunu sorup öğrendim bunlar nasıl üsluplar böyle sabredemiyorum diye bişey mi söyledim bırakın da o zaman ne yapacağıma ben karar vereyim.Bunu sadece doktor cevaplar bi de eğer sabredemiyorsanız hamileliğin son zamanları var doğum sonrası o işler uzun süre sekteye uğruyor o zaman ne yapacaksınız.
Pardon ne demişim de üslubumu beğenmediniz? Kanamam var ilişkiye girsem bebeğe zarar verir mi diyorsunuz yani sağlıkla ilgili bir durum olduğunu belirtiyorsunuz ikinizden birinin sabredemediği de ortada ki soruyorsunuz yoksa neden sorasınız? ben de size son zamanların ve doğum sonrasının zorluğundan bahsediyorum. Bunda bu kadar sinir yapacak ne varmış anlamıyorum insanlığımı falan sorguluyorsunuz. Ne yapacağınıza elbet siz karar vereceksiniz teyzenizin kızı değil. sanki gelip elimle engel olmuşum yok olmaz falan demişim gibi sinir yapıyorsunuz. Ayrıca konu silmek yasak, birazdan düzeltilir.Ben illa bişey yapayım diye sormadım ne biçim insanlarsınız. Bilenlerden öğrenmek istedim bilmiyordum zararlı olduğunu sorup öğrendim bunlar nasıl üsluplar böyle sabredemiyorum diye bişey mi söyledim bırakın da o zaman ne yapacağıma ben karar vereyim.
Düzgünce zararlı olduğunu söylemeniz yeterliydi. Sabredemiyorsunuz, hamileliğin son zamanlarında nasıl duracaksınız vs. gibi sözler söylemenize ne lüzum vardı? Buradaki soru bizim sabrımızı ölçmek değil, zararlı olup olmadığını sordum bunun cevabını istedim bu yüzden de üslubunuzu beğenmedim, yaptığınız hadsizlikten başka bişey değil!Pardon ne demişim de üslubumu beğenmediniz? Kanamam var ilişkiye girsem bebeğe zarar verir mi diyorsunuz yani sağlıkla ilgili bir durum olduğunu belirtiyorsunuz ikinizden birinin sabredemediği de ortada ki soruyorsunuz yoksa neden sorasınız? ben de size son zamanların ve doğum sonrasının zorluğundan bahsediyorum. Bunda bu kadar sinir yapacak ne varmış anlamıyorum insanlığımı falan sorguluyorsunuz. Ne yapacağınıza elbet siz karar vereceksiniz teyzenizin kızı değil. sanki gelip elimle engel olmuşum yok olmaz falan demişim gibi sinir yapıyorsunuz. Ayrıca konu silmek yasak, birazdan düzeltilir.