hamileliğin ilk haftaları cinsel ilişki zararlımı? bebeğe birşey olurmu?

evet riskli ilk 3 ay.esinede anlat durumu anlayis gostersin ne demek istiyo bebek daha onemli biraz bekleseniz nolucakki.anlatsan anlar belki

Evet zararlı. 3 aya kadar beklesin eşin.bana Dr ilişki yasak demişti ilk gittiğimde. Düşük riski oluyor. Bİraz sabretsin eşin.

Özellile tutunma kanamalarınız bitene kadar ve doktorunuz bebeğinizin tutunduğunu ultrasonda görene kadar bayağı sakıncalı. Ayrıca ilk üç ay düşük riskinin en yüksek olduğu dönem. Eşinizin anlayışlı olması lazım.

Kişiden kişiye değişir, doktorum bana yasaklamamıstı, bir sıkıntıda yaşamadık. En iyisi doktorunuza danışmanız.

Benim icimde istek yok zaten bidaha asla izin wermem. Su an çok öfkeliyim ona. Inşallah birsey olmaz.

Doktorunuz aksini söylemediği, yasaklamadığı sürece yasak değil.

Benim icimde istek yok zaten bidaha asla izin wermem. Su an çok öfkeliyim ona. Inşallah birsey olmaz.

canım eşine böyle bir sebeple öfkelenecek bir durum yok.. doktoruna soracağın bir şey bu.. bana doktorum herhangi bir sakıncası yok demişti.. herkeste düşük tehlikesi olacak diye bir durum söz konusu değil.. doktorunla görüş o ne derse o şekilde hareket edin..

eger düşük riskin kanaman vs yoksa neden zararlı olsun ki?? 12 haftalık hamileyim. hamile kalmadan önce nasılsak öyle devam ediyoruz. hiç sıkıntı olmadı. ayrıca kendinizi böyle uzaklaştırırsanız eşlerde soğuma olabiliomuş. burda bir sürü konu açılıo eşim uzaklaştı. kırkım çıktı ama eşim yaklaşmıo vs. die. tamam anne adayı olabiliriz ama hala kadınız unutmayın...

Nerden anlicaz düşük riskimiz olup olmadiqini. O dokunmaya kalkiyo ben Şakayla karışık wuruyorum . Bebeqimizden önemlimi diyorum. Daha doktora qitmedim çünkü 24 unde qel dedi.

Nerden anlicaz düşük riskimiz olup olmadiqini. O dokunmaya kalkiyo ben Şakayla karışık wuruyorum . Bebeqimizden önemlimi diyorum. Daha doktora qitmedim çünkü 24 unde qel dedi.
kanaman olmadıysa bişey olmaz die biliorum. ben de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gitmedim ki doktora. yani bu kadar tedirgin olma derim.

Bişey olmaz inşallah,korkma ben öğrendiğimde 6-7haftalık hamileydim.bilmediğim dönemde gayet sık ilişkiye girdik.öğrendikten sonra biraz azaldı ister istemez ama doktorum yasaklanması.Bide kişiye göre değişiyordur mutlaka..senin isteminde önemli tabi

ben iki hamilelik gecirdim doktor yasak falan demedi ama biraz dikkatli ol kanaman falan olmadigi surece sorun yok normal hayatina devam et ilk 3 yasak diyorlar cok sasirdim gebelikte sorun yoksa doktor yasak vermiyor

Rabbim korusun bizi inşallah birsey olmaz. Bidaha o hatayi yapmam konustum zaten.oyle halsizimki ew isi bile yapamıyorum. Hep uyumak istiyorum.

gebelikte sorun yoksa yasak falan degil bu kadar sorun etme.. eşin uzaklasır sonra.. benim ikinci hamileliğim normal seyrinde devam ediyorilişki.. sadece doğuma 1 ay kala olmamıstı

Uzaklassin daha iyi :D rahat biraksin beni. Ben çok ewhamliyim bide cok istedim bu bebeqi. 4 ay hep test yaptim sonunda oldu. Onu kaybetmek istemiyorum cok cok istiyorum :)

Back
X