Hamileliğin ilk belirtileri

agrisizbasim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2025
6
2
1
29
Kızlar 4 aydır çoçuk düşünüyoruz adetime 5 gün var ve çok merak ediyorum adetime 10 gün kala gögüslerimde şişkinlik ve mavi damarlar çıktı sadece sağ göğsümde hassasiyet dokununca hafif acıyor ara sıra bel ağrıları var ve grip oldum çok sağlıklı besleniyorum ve vitamin kullanıyorum şaşırdım yani bu mevsimde hasta olmama acaba var mıdır hamilelik ilk belirtileriniz neler oldu yazar mısınız

Kızlar 4 aydır çoçuk düşünüyoruz adetime 5 gün var ve çok merak ediyorum adetime 10 gün kala gögüslerimde şişkinlik ve mavi damarlar çıktı sadece sağ göğsümde hassasiyet dokununca hafif acıyor ara sıra bel ağrıları var ve grip oldum çok sağlıklı besleniyorum ve vitamin kullanıyorum şaşırdım yani bu mevsimde hasta olmama acaba var mıdır hamilelik ilk belirtileriniz neler oldu yazar mısınız
Adet belirtileri ile ayni belirtiler oluyor farkını zor anlarsınız. Bende goguslerimde damarlasma ile farklilik hissettim. Kasık agrim da bir tık farkliydi sanki bicak sapliyorlar gibi ara ara gelip gidiyordu. Herkeste belirti farklilik gosterir.

benim fiziksel farklı bişeyim yoktu, sadece regl olacakmış gibiydim ama burnuma olmayan şeylerin kokuları geliyordu.

Ben regli gününe bir gün kala falan aynı regli ağrım oldu, sadece tek fark alt karnıma iğneler batıyordu. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Onun dışında bende çok bir fark olmadı. Regli ağrısı da çektiğim için hamilelige ihtimal vermemiştim

Söylediğiniz şeyleri birebir yaşadım hatta bende grip oldum bağışıklık düşüyor sanırım bazı vücutlar etkileniyor. Olabilir neden olmasın birkaç gün sonra test yaparsınız 💖

Erken test yapsam mı reglimin gecikmesini mi beklesem bilemedim ya erken testi ne zaman yapabilirim
Erken gebelik testi yapabilirsin ama sabah ilk idrarda yapsan daha iyi sonuç alırsın. Ben 5 gün kala gece yapmıştım aşırı silik bir çizgi çıkmıştı sabah biraz daha net gibiydi kanda da çıktı sonra

Kızlar regle 4 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif şimdide adetim 2 gün gecikti ve bu zamana kadar hiç gecikmemişti 2 gündür bel ağrım var böbreklerin olduğu yer ve karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ama hafif ağrılar göğüslerim iyice şişti bugün iş çıkışı kan testi vereceğim sizce hamilelik olabilir mi

Kızlar regle 4 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif şimdide adetim 2 gün gecikti ve bu zamana kadar hiç gecikmemişti 2 gündür bel ağrım var böbreklerin olduğu yer ve karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ama hafif ağrılar göğüslerim iyice şişti bugün iş çıkışı kan testi vereceğim sizce hamilelik olabilir mi
Testi verdin mi merak ettimde benimde göğüslerim şiş ağrı var bende yarın yapacağım test

Ben de 21 nisanda pik gördüm, çatlama 22 nisan. Düne kadar hiçbir şey hissetmemiştim ama dün bel ve kasık ağrısı oldu 2 saat yoğun bir şekilde. Akşamına rahatladı. Bugün de biraz belimde ağrı hissettim ama sonra geçti. Yarın sabah erken gebelik testi deneyeceğim ben de 🥲

Ben de 21 nisanda pik gördüm, çatlama 22 nisan. Düne kadar hiçbir şey hissetmemiştim ama dün bel ve kasık ağrısı oldu 2 saat yoğun bir şekilde. Akşamına rahatladı. Bugün de biraz belimde ağrı hissettim ama sonra geçti. Yarın sabah erken gebelik testi deneyeceğim ben de 🥲
Piklerimiz aynı gün.bende meraktan buralarda dolanıyorum.dun test yaptım negatifdi benim

Eklentiler

• IMG_3501.webp
    IMG_3501.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_3499.webp
    IMG_3499.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 18
Sonucunuz nedir gebemisğniz

Merhaba şu anda hamile misiniz peki

Back
X