- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pinterest35
-
Çok istiyoruz inşallah canımHiç belli olmaz benimde karnımda çok şişkinlik vardı adetime 1 hafta varken ama adet belirtisi de olabilir inşAllah hamilesindir canım
5 6 gün kala test yapabilirsin bence haber et ama mutlakaÇok istiyoruz inşallah canım
Şuan için göğüslerimde bir hassasiyet yok amaBenim göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı ve ağırıyordu hala da devam ediyor
Ben yeni evliyim ilk hamileliğim olucak inşallah olurda o yüzden pek fazla birşey bilmiyorum bu konuda her hissettiğimi yaşadığımı acaba diye soruyorum kendi kendimeCanım ben iki gebelik yaşadım ikisi de kötü sonlandı ama sana yine de belirtilerini söyleyim
İdrar sıkıştırması tutamıyordum ve hep külodum ıslanıyordu göğüs hassasiyeti ve dolgunlığu aşırı uyku hali
Garip bir şekilde de yüzüme kim bakıyorsa hamile olduğumu anlıyordu daha ben söylemeden sen hamilesin diyorlardı
Herkeste aynı belirtiler olmuyor zaten canım belirti ararsan psikolojik olarakta etkilenebilirsin en iyisi adet gününü beklemekŞuan için göğüslerimde bir hassasiyet yok ama
Bende aynı durumdayımherkese selamm :)
reglye 10 gün var.
gün aşırı ilişki oldu.
adet olacakmışım gibi ara ara kasık + karın ağrım oluyor. her seferinde kesin adet oldum diye tuvalete gidiyorum.
iştahım biraz açıldı.
gebelik belirtisi olan ağrı , regly ağrısı ile birebir aynı mı kafam çok karışık test yapsam negatif görmeye korkuyorum
Göğüs ağrısı var mıBende aynı durumdayım
Evet iki gündür göğüs agrım başladı en son 3 şubatta adet oldum gene 3 unde olurumGöğüs ağrısı var mı
Bide adete kaç gün var?
benim SAT 1subat
Bende eğer olursam yine 1 2 Mart gibi olurumEvet iki gündür göğüs agrım başladı en son 3 şubatta adet oldum gene 3 unde olurum
Inşallah da olurum ben kesinBende eğer olursam yine 1 2 Mart gibi olurum
Bende göğüs ağrısı yok
İnşallah regl olmayız bi daha orkid almayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?