hamılelıgın ılk aylarında ıstenılen testler neler

............................................................................................................

Son düzenleme:
folıc acıd ıcıyorum canım zaten
bunlar hamıleıkte yapılması gereken testlermıs ekstra yapılması gerekenler varmı dıye actım konuyu

kızamıkçık testini yaptırdın,diyelim ki ,bağışık değilsin,ne yapılacakmış sordun mu Dr.una?bunlara bağışık değilsen aşı yapılması gerekiyor,ama aşı yapılırken de hamile olmaman gerekir diye biliyorum,yani şu anda yaptırman bence geç ve de gereksiz.

ya zaten rutin verdiimiz kanlarda ve idrarda bunlar aranıyodu problem yok yani. dr yönlerdirir zaten güzelim

kızlar bunun harıcınde yapılması gereken test varmı yarın yaptırıcamda bılgılendırırsenın sevınırım tsklr

bunları doktor ıstemedı benden zaten ben ınternette baktım doktoruma gıtmeden yaptırmak ıstedım

hayatım doktoruna danışmadan yaptırma doktorun soracak sana birçok şey ona göre yapılacak testleri kendi belirleyecek ayrıca bunların zamanlarıda var zart diye doktora gitmeden önce yaptıramazsın.
birde çok heves etme bu testlere zaten hamilelik boyunca delik deşik olacaksın:)

merak ediyosan hamilelikte dr konrolleri genelde şu şekilde olur. doktora gidersin ultrasonda bakar merak ettiin şeyleri sorarsın cevaplar ve sana yaptırman gerek testleri ya söyler ya da laboratuvar kağıdında onları işaretler. gidersin o testleri yaptırırsın sonucu en kısa zamanda çıkar ya dr un arar haber verir ya hastaneyi arar sen öğrenirsin. bu her ay bööle olur

nazcım çok heyecanlı olduğun belli cnm ama boşuna kan verme
ddoktorun zaten gerekirse ister
çiçeğinde dediği gibi delik deşik olcan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

vuuuvvvvv ilk kan aldıklarında 2 tüp almışlardı bi yandan mide bulantısı bi yandan baş dönmesi ölüorm zannetmiştm en son hatırladığım şey hemşire bacaklarımı yukarı kaldırıyoduuuuuu

.......................................................................................................................

Son düzenleme:
X