- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 31
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Olabilir canim, adet olmazsan test yapCanim hamile değilim ama belirti ararken buldum seni.Benimde midem iki gündür çok ağırıyor. Yanı birden sancı giriyor saniyelik. Acaba hamilelikte böyle mi oluyor. Yarın adet günüm
Adet oldum yine malesef ☹Olabilir canim, adet olmazsan test yap
Hamilelikde bilemem canm da gastrit varsa baharat sogan sarimsakdan uzak dur hele ki aksamlar hic yeme.Kızlar ya uc ayliga girecegim.1 bucuk ayliktan beri siddetli - orta mide ağrıları yaşıyorum.Artik geceleri ağrıdan uyuyamaz hale geldim.Birde kusma da eklendi kustukca daha cok agrilar yasiyorum.Midem ekşiyor devamli.int de arastirdim ama hamilelikte mide agrisi yasayan cok az insan var.Kac doktora gittim türlü ilaclar denedim.Gaviscon falan ama fyda etmedi.Endoskopi de yapamıyorlar.Gastirim vardi öncesinde.Artık dusunmeye basladim kotu birsey mi var midemde bu agrilar gecmiyor diye.Benim gibi olup ileriki aylarda ağrısı gecen var mi?
Rabbim en kisa zamnda sanada ve tum isteyenlere de hayirli ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin canımAdet oldum yine malesef ☹
Yemiyorum canim ya ama hala gecmiyor, sadece ara sira kizartma yiyorum o kadarHamilelikde bilemem canm da gastrit varsa baharat sogan sarimsakdan uzak dur hele ki aksamlar hic yeme.
İns canim bnmde hemn hemn 6 haftalikta başladı Gastrit yada mide rahatsizligin var miydi oncesindeBende 6 haftalık hamileyim 2-3 gündür bende de mide ağrısı çok fena ve dediğin gibi kusma da başladı inşallah bi çözüm buluruz
Yoktu canım kırkyılda bir olurdu ama oğluma hamileyken de böyle olmuştum ben sonradan bulantı ve kısmayla devam etmişti 9 ayİns canim bnmde hemn hemn 6 haftalikta başladı Gastrit yada mide rahatsizligin var miydi oncesinde
Nane limon ic oyle olunca mide gazina da iyi geliyor.Yemiyorum canim ya ama hala gecmiyor, sadece ara sira kizartma yiyorum o kadar
9 ay miii , agrimiiiiYoktu canım kırkyılda bir olurdu ama oğluma hamileyken de böyle olmuştum ben sonradan bulantı ve kısmayla devam etmişti 9 ay
Evet maalesef9 ay miii , agrimiiii
Valla 5 aylik olduk canim, ilk günlerdeki gibi olmasa da malesef hala ağrım var.Bir cozum bulamadım gastritim olduğu icin.Kusmalarim ve mide bulantilarimda devam ediyor.Diyebileceğim asitli, salcali acili seyler yeme,onun haricinde bana fydali olan brsey olmadiKonu sahibi naptın acaba mide ağrısı için? Bugün çok fenayım. Mideme taş oturmuş gibi. İlk defa bugün 2kere kustum. Kusunca saniyelik rahatlıyor midem sonra tekrar başlıyor o yumruk ağrısı. Çok fenayım ya napıcağımı bilemiyorum
Dün çok kötüydüm canım midem fenaydı. Doktorum bi ilaç dedi gastrit için. Gece onu içtim zar zor uyudum. Şu an henüz iyiyim çok şükür. Daha ağzıma lokma sürmedim bakalım yiyince nasıl olacakValla 5 aylik olduk canim, ilk günlerdeki gibi olmasa da malesef hala ağrım var.Bir cozum bulamadım gastritim olduğu icin.Kusmalarim ve mide bulantilarimda devam ediyor.Diyebileceğim asitli, salcali acili seyler yeme,onun haricinde bana fydali olan brsey olmadi
İnşAllah canım,Rabbim hepimizin evladını saglikli sihhatli kucagimiza alabilmeyi nasip etsinDün çok kötüydüm canım midem fenaydı. Doktorum bi ilaç dedi gastrit için. Gece onu içtim zar zor uyudum. Şu an henüz iyiyim çok şükür. Daha ağzıma lokma sürmedim bakalım yiyince nasıl olacak
Maşallah çoğu gitmiş azı kalmış sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
İnşallah geçer canım. Akşam oldu gene başladı. Rabbim yardımcımız olsunİnşAllah canım,Rabbim hepimizin evladını saglikli sihhatli kucagimiza alabilmeyi nasip etsininsAllah gecicidir seninki devamli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?