Canim bende de dusuk riski var ilac kullaniyorum doktora sordum beni azarlamaktan beter etti.bu konuyi hic konusmayalim bile hamileler oruc tutmaz dedi.ben de oruc tuyamadigim icin diger ibadetlere agirlik verdim her gun teravih kilmaya niyetlrndim hatime basladim.sen de oyle yap en azindan kendini daha iyi hissediyorsun.sonucta allah izin vermis kendini zorlama ilk aylar onemli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle Dr. ile görüşüp kan değerlerine baktırılıp öyle tutun..Belkide vücudunuz kaldıramayacak..Ben hamile kaldığımı bilmediğim zamanlardı orucun ilk günleriydi ve oruçluydum 3 gün kalkamadım yorgunluktan zor nefes alıyordum..Bu cahillik meselesi değil Allah rızası için yapılan bir şeyin karşılığında Allahın da kulunu üzmeyeceğine dair bir inanç meselesidir. Tabi kendi fikrinde olmayanlara hemen cahil yaftasını yapıştıranların bunu anlaması da mümkün değildir.
Bence hamileyken oruc tutmak bencillik jimse kusura bakmasın sırf kendi günaha girmiyim derken bebeginizin gelisimini engelliyosunuz illa oruc mu tutmak lazım namazini kıl duanı et teraviye git sen bi annesin ya kendini dusundugun kadar biraz bebeginide dusunmelisin bu konuda lutfen
Siz islam dininin kolayligi hakkinda bilginiz varmiki bencillik olarak sucluyorsunuz sana o mucizeyi veren kim hic dusundunmu verdigi gibide geri alir o dine bencillik dedigin icin.. zaten rabbimiz diyorki hastaligin varsa tutma kefaretini ver diyor.. eger eravi ile ayni olsa oruc tutan teraviye gitmeain denirdi yazik!!!
Oruç tutan veya tutabilirsin diyenlere cahil diyen birini gördüm okurken lafım direkt olarak sana.sen oruç tutma dediğinde insanlar seni yargılıyor mu. .sen ne hakla insanlara cahil diyebiliyorsun yaptığın çok ayıp seni kınıyorum ve bence özür dilemelisin
Burada herkes özgürce düşüncesini yazabilir kimse kimseyi cahil olarak aşağılayamaz
Oruç konusuna gelince hamilelik hastalık değildir sadece dikkat edilmesi gereken bi süreçtir..benm hamileligim biraz zorlu geçiyor tutamiyorum..beslenmesini ayarlayabilen bi insan sıkıntısı da yoksa dr unun izni ile ibadetini yerine getirebilir kimsede bunu yapan veya yapabilecegini söyleyen kisiye cahil diyemez
CAHILLIK karşısındaki insanın düşüncesine karşı çıkmakla baslar.
Ben sana yazmadım canm konuya cevap ver dedım ama senn yazının altında çıktı bi yanlışlık oldu sanırım yazı da yazdım zaten cahil diyen kişiye yazdım onları k.bakmaYazdigimi iyi oku kimse cahil demiyor bencillik yazmis bende nasil bencillik oouyor diye yazdim lutfen yazdigimi tekrar oku bende onu diyorum oruc tutan bir insana bencillik yapiyorsun diyemez madem ozgurce fikrini sunuyorsa bende sunuyorum neden zoruna gittiki
Ben sana yazmadım canm konuya cevap ver dedım ama senn yazının altında çıktı bi yanlışlık oldu sanırım yazı da yazdım zaten cahil diyen kişiye yazdım onları k.bakma
Siz islam dininin kolayligi hakkinda bilginiz varmiki bencillik olarak sucluyorsunuz sana o mucizeyi veren kim hic dusundunmu verdigi gibide geri alir o dine bencillik dedigin icin.. zaten rabbimiz diyorki hastaligin varsa tutma kefaretini ver diyor.. eger eravi ile ayni olsa oruc tutan teraviye gitmeain denirdi yazik!!!
Oruç tutan veya tutabilirsin diyenlere cahil diyen birini gördüm okurken lafım direkt olarak sana.sen oruç tutma dediğinde insanlar seni yargılıyor mu. .sen ne hakla insanlara cahil diyebiliyorsun yaptığın çok ayıp seni kınıyorum ve bence özür dilemelisin
Burada herkes özgürce düşüncesini yazabilir kimse kimseyi cahil olarak aşağılayamaz
Oruç konusuna gelince hamilelik hastalık değildir sadece dikkat edilmesi gereken bi süreçtir..benm hamileligim biraz zorlu geçiyor tutamiyorum..beslenmesini ayarlayabilen bi insan sıkıntısı da yoksa dr unun izni ile ibadetini yerine getirebilir kimsede bunu yapan veya yapabilecegini söyleyen kisiye cahil diyemez
CAHILLIK karşısındaki insanın düşüncesine karşı çıkmakla baslar.
Ben kimsenin dusuncesine karsi cikmiyorum din dil veya baska bisey de ayirmiyorum evet tuttma dedim lafimin arkasindayim ama hamileyken tutma dedim su yazilari duzgun okuyup ona gore cevap verin yada vermeyin cunku boyle dusunen biriyle muhaattap bile olmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?