Bebeğinizi ve kendinizi tehlikeye atarsınız haberiniz olsun. O sizin kanınızdan besleniyor. Susuz ve aç kalmak bebeğinizin gelişimine engel olmak demektir. 1 lokma bile yemek önemli.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet oruc tuttugu icin bebegin vucudu minerallere eksik kalmis oyuzden kaslari gelismemis
Ben cocuguma 7 aylik hamikeyken tuttum aslanlar gibi de dogurdum hatta doktor suyun fazla suyu az ic dedi.Doktor bana tutma demisti ben kendimi oyle guzel planladim ki ogunlerimi sahurla iftar arasina wpaylastirdim.Arkadaslar tutmayin diye bir sey yok kendinizi iyi hissediyorsaniz dikkat edebiliyorsaniz ilk cocugunuzsa tutun neden tutulmasin kaldi ki ilk 3 ay bebek annenin beslenmesinden de cok etkilenmez. Sonradan tutmasi daha zor.Ben iyiki tutmusum simdi cocugum 3 yasinda asil bu sene zorlaniyorum onun pesinde kosmaktan. Emzirirken de tuttum hamikeyken de. 1 gun tutup bir gun de yiyebilirsinjz sonucta o cocugun anne karnjnda da maneviyata ihtiyaci var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben cocuguma 7 aylik hamikeyken tuttum aslanlar gibi de dogurdum hatta doktor suyun fazla suyu az ic dedi.Doktor bana tutma demisti ben kendimi oyle guzel planladim ki ogunlerimi sahurla iftar arasina paylastirdim.Arkadaslar tutmayin diye bir sey yok kendinizi iyi hissediyorsaniz dikkat edebiliyorsaniz ilk cocugunuzsa tutun neden tutulmasin kaldi ki ilk 3 ay bebek annenin beslenmesinden de cok etkilenmez. Sonradan tutmasi daha zor.Ben iyiki tutmusum simdi cocugum 3 yasinda asil bu sene zorlaniyorum onun pesinde kosmaktan. Emzirirken de tuttum hamikeyken de. 1 gun tutup bir gun de yiyebilirsinjz sonucta o cocugun anne karnjnda da maneviyata ihtiyaci var.
Sürekli kusan biri istese de oruç tutabilir mi? Sizin dediğiniz gibi 3 ay yiyemiyor sanki adam. Doktorunuz kim merak ettim. Aklımda bulunsun kimse gitmesin ona.Bu mantıkla 3 ay sürekli kusan hiçbirşey yiyemeyen bütün kadınların çocuklarının sakat olması lazım. Ayrıca bana tutabiliyorsan tut diyen dr um da bayağı cahil demek ki.
Sürekli kusan biri istese de oruç tutabilir mi? Sizin dediğiniz gibi 3 ay yiyemiyor sanki adam. Doktorunuz kim merak ettim. Aklımda bulunsun kimse gitmesin ona.
Aklıma gelmişken anlatayım. Camide hoca vaaz veriyor. Işte kimler oruç tutar kimler tutamaz diye. Eğer kişinin sürekli rahatsızlığı varsa tutmaz parasını verir, yok rahatsızlığı geçiciyse yine tutmaz ama sonra kaza eder vs. Anlatıyor. Biri demiş hocam dr kesinlikle tutma dedi. Hoca diyor ki sana tutma diyen dr tutuyor mu? Neymiş dr oruç tutmuyorsa ona tutma demesi kolaymış bu yüzden dr lafına itimat edilmemeliymiş.
Te Allahım ya.
Karar sizin kızlar. Çocuğunuzun sağlığını tehlikeye atacak kadar dininize bağlıysanız ikili üçlü test vs de yaptırmayın. Selamlar.
Canim ben 7 aylikken tuttum iftardan sahura kadar 8 kucuk sise su iciyordum doktorum oruc tuttugumu bilmiyordu bana kizdi suyun cok fazla az ic suyu dedi.siz yeter ki tutmaya niyet edin Allah yardim ediyor en azindan haftada 1 tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?