selamun aleykum kardesler gecen ay kımyasal gebelık gecırdım doktor korunmayın dedi bu ay hmıleyım. ilk ayda oruç tutsam zarari olur mu acaba. oruçu bırakmak istemiyorum ama bebege de bişey olur dıye de korkuyorum önerınız ne?
cnm bence tutma çünkü bu ay cok önemli bebeğin için beyni ve kalbi oluşuyor sonuçta senden beslenemesse sağlıklı gelişemez folik asite başla hemende
folık asıt kullanıyorm bide progestan verdi 3 gündr tutuyorum ilk gunu perısandım bugunde nıyet etttm yarın btrakırım galıba
Hamileyken oruç tutma yükümlülüğü yok sonuçta cnm doğumdan sonra kazasını yaparsın Hayırlı olsun buarada bebeğin :)
allah razı olsun rabbim tun isteyenlere nasıp etsin
Cnm seni korktmak istemem ama bir yakinima doktor tutma dedigi halde tuttu ve kizi suan bedensel engelli vucut kaslari olusmamis sen bebegini riske atma bnde tutmuyrm
selamun aleykum kardesler gecen ay kımyasal gebelık gecırdım doktor korunmayın dedi bu ay hmıleyım. ilk ayda oruç tutsam zarari olur mu acaba. oruçu bırakmak istemiyorum ama bebege de bişey olur dıye de korkuyorum önerınız ne?
Bugun ozellikle dinledim Mustafa Karatas hocadan sansimada tam denk geldim biri sormus ne hamilelikte nede lohusalikta oruc olmaz dedi.sonra kazasini istersen yapabilirsin dedi.emzirme bitene kadar tutulmaz dedi.benim acikcasi icim rahatladi tutulmicagini biliyodum ama ondan duymak icimi rahatlatti,Sadece hamilelikte değil, emzirirken de tutmayın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bende oruç tutamıyorum şuan ve çok mahzunum.. Doktorum su su su diyor başka bir şey demiyor.. Özellikle bu aylarda susuz kalmamak gerekmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?