Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şişlik hissi vardı. Alt karın ağrısı kasıklarda ağrıKızlar selam hamileliğin ilk ayında karın ağrısı şişkinlik gibi şikayetleri olan varmı? Kasık ağrısı değilde karında ağrı ve şişlik hissiniz oluştumu hiç?
Ama karının üst taraflarıda ağrırmıki acabaVar, yani bütün olay o bölgede gerçekleşiyor ya rahatsızlığı olmayan nadirdir heralde![]()
Hem nasıl ağrır kramplarda girer alttan üstten yanlardan iğneler batar göğüs altına kadarAma karının üst taraflarıda ağrırmıki acaba
Şişkinlik agrı gaz bunlar normal şeyler bel ağrısını kasık agrısıKızlar selam hamileliğin ilk ayında karın ağrısı şişkinlik gibi şikayetleri olan varmı? Kasık ağrısı değilde karında ağrı ve şişlik hissiniz oluştumu hiç?
Aaa saydıklarınızın hepsi varHem nasıl ağrır kramplarda girer alttan üstten yanlardan iğneler batar göğüs altına kadar![]()
Belki hafif olmuştur da hatırlamıyorsundur benim dördüncü bu maşallah hiç sekmedi hep böyle gelişti tamamen devamAaa saydıklarınızın hepsi varbirincide hiç böyle olmamıştı o yüzden merak ettim
TeşekkürlerŞişkinlik agrı gaz bunlar normal şeyler bel ağrısını kasık agrısı
Belki hafif olmuştur da hatırlamıyorsundur benim dördüncü bu maşallah hiç sekmedi hep böyle gelişti tamamen devam
Ay evet olabilirBelki hafif olmuştur da hatırlamıyorsundur benim dördüncü bu maşallah hiç sekmedi hep böyle gelişti tamamen devam![]()
Benim de 6+5 artan bir karın ağrım varBen 9+3 haftalık oldum kızlar karın ağrım ilk gunden beti var doktor normal diyo ama ben tedirginim daha onceki hamileliğinde hic karın ağrım olmamıştı![]()
Doktora gittin mi canım benim sidetli değil dayanılır senin şidetli ise doktora gorun ihmal etmeBenim de 6+5 artan bir karın ağrım var![]()
Benim de 6+5 artan bir karın ağrım varBen 9+3 haftalık oldum kızlar karın ağrım ilk gunden beti var doktor normal diyo ama ben tedirginim daha onceki hamileliğinde hic karın ağrım olmamıştı![]()
hayır şiddetli değil çok şükür kiDoktora gittin mi canım benim sidetli değil dayanılır senin şidetli ise doktora gorun ihmal etme