• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin ilk ayında karın ağrısı

berivnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
13
5
1
24
Kızlar selam hamileliğin ilk ayında karın ağrısı şişkinlik gibi şikayetleri olan varmı? Kasık ağrısı değilde karında ağrı ve şişlik hissiniz oluştumu hiç?

Var, yani bütün olay o bölgede gerçekleşiyor ya rahatsızlığı olmayan nadirdir heralde 😊

Ben 9+3 haftalık oldum kızlar karın ağrım ilk gunden beti var doktor normal diyo ama ben tedirginim daha onceki hamileliğinde hic karın ağrım olmamıştı🫤

Ben 9+3 haftalık oldum kızlar karın ağrım ilk gunden beti var doktor normal diyo ama ben tedirginim daha onceki hamileliğinde hic karın ağrım olmamıştı🫤
Benim de 6+5 artan bir karın ağrım var
Doktora gittin mi canım benim sidetli değil dayanılır senin şidetli ise doktora gorun ihmal etme
hayır şiddetli değil çok şükür ki

İlk ayı dediğiniz ilk hafta ikinci hafta mı mesela ne zaman ağrıların başladığını hissettiniz? Benim de kasıklarım da batmalar var adet günlerim şu an olmadım ama testlerim de negatif çıktı. Acaba çok yeni yerleşiyor olabilir mi böyle bir ihtimal var mı sizce? Ve yeni yerleşiyorsa beta 0 çıkar mı yoksa benim adet gelir mi düşünceleriniz nedir acaba beklemek çok zor iyi ya da olumsuz insan akıl almak istiyor

Back
X