• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin 15. Haftasında kanama yaşayan var mı ???

Anonemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
25
3
1
26
Hamileliğin 15. Haftasında kanama neden olur doktora gittim kimse şu sebepten dolayi demiyor yaşayan var mı ???
Bu durumu yaşayan var mı ????

Son düzenleyen: Moderatör:
Mutlaka bi sebebi vardır. Canım başka doktora gitsen

Mutlaka bi sebebi vardır. Canım başka doktora gitsen
2 tane doktora gittim kimse şu sebep demiyor kesede kan gözükmüyor diyor ilaç ve iğneleri kullandığım halde geliyor bebek iyi dedi doktor ama sebebi belli değil insan ister istemez korkuyor

Hamileliğin 15. Haftasında kanama neden olur doktora gittim kimse şu sebepten dolayi demiyor yaşayan var mı ???
Bu durumu yaşayan var mı ????
Canım ben geçirdim kanama. Nedeni belli değil ama anlık bir kasılma neden olabilir dedi doktor. Sadece tuvalete gidiyorum onun dışında yatıyorum, proluton iğnede oldum kahverengiye döndü artık. Bebeğin artık büyüdü korkma umarım geçer kanaman

Canım ben geçirdim kanama. Nedeni belli değil ama anlık bir kasılma neden olabilir dedi doktor. Sadece tuvalete gidiyorum onun dışında yatıyorum, proluton iğnede oldum kahverengiye döndü artık. Bebeğin artık büyüdü korkma umarım geçer kanaman
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir

Back
X