Hamileligimizin 20.Haftasinda Olanlar :-)

Byzky92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
33
64
32
Kizlar merhaba :-) gebeligimizin 20. Haftasina geldik ne gibi degisiklikleriniz var paylasalim ben cok duygusallastim bu ara ve uyumakta zorluk cekiyorum :-) sizlerde neler var paylasalim hadi bakalim :-) herkeze saglikli hamilelikler diliyorum Rabbim Bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :-)

Bel ve kasık ağrısı ,pıt pıt şeklinde tekmeler, geceleri burun tıkanıklığı, biraz mutluluk biraz korku.

Bende ayniyim bel agrilarim oluyo gece uyuyamiyorum sabaha kadar . Sabahta kalkamiyrm yataktan

uykusuzluk var bıde burun tıkanıklıgı oluyor sımdılık :)
ılk aylara gore daha rahatım ama

Ayy kiyamam yaa biz de hafta sonu gircez bakalim merak ediyorum neler olacak :-) senin kiz mi erkek mi ;-)
ahsen hanım gelıyor
zilloş :) suan dort donuyor ıcımde :KK70:
bazen tekmelemesı komık oluyor gıdıklama gıbı karnım sısıyo bellı oluyor vurdugu yer
ama bazen sankı alta alta vuruyor ıcımden cıkacak gıbı ozaman hafıf canım acıyor normalmı acaba ya

Ewet canim normal benimde oyle bazen bi tarafa toplaniyo orda bi sislik oluyo bazende bi vuruyo asagi dogru itiyo ayagiyla canimi yakiyo hatta ben kizim yapma annecim rahat dur diyorum sanki sozumu dinliyo 2 dk ka sonra normal e geciyo :-) :-)

Ewet canim normal benimde oyle bazen bi tarafa toplaniyo orda bi sislik oluyo bazende bi vuruyo asagi dogru itiyo ayagiyla canimi yakiyo hatta ben kizim yapma annecim rahat dur diyorum sanki sozumu dinliyo 2 dk ka sonra normal e geciyo :-) :-)
allah esırgesın yaa...
saglıklı sıhhatlı kucagımıza alalım ınsallah
ısteyen herkesede nasıp olsun

bel ve kasık agrıları ama dınlenince geciyor, bol bol endise, belirsizlik, korku, heyecan...:KK43:

bel ve kasık agrıları ama dınlenince geciyor, bol bol endise, belirsizlik, korku, heyecan...:KK43:
Canim onlar normal diyo doktorlar benim doktorum olcak onlar dedi sikma canini dedi sende uzulme bebegini strese sokma tatlim :-) ayrintili ultrasona girdin mi :-)

Canim onlar normal diyo doktorlar benim doktorum olcak onlar dedi sikma canini dedi sende uzulme bebegini strese sokma tatlim :-) ayrintili ultrasona girdin mi :-)

evet bakalım herseyın hayırlısı. Henuz ayrıntılı ya girmedim, ay sonu insallah

X