- Konu Sahibi deryadeniz0606
-
Bunları anlatabileceğim kimse yok hem de biliyor musunuz, anlatsam ne olur ki zaten, ama içimi dökebileceğim tek yer burası, ben de dağınık bidr kızdım ama bunlarınki resmen pislik yaa, koskocam eviniz var ve kurduğunuz turşuları tuvalete koyuyorsunuz düşünün.
Çıldırıcam. Eşim hayatında sorun istemiyor bunu anladım, ne sorumsuz adamsın dedim bu sabah. Seni bir aylığına şehir dışına göndereyim dedi, ben de dedim ki tuvaletler temizlenmesin de ben gideyim öyle mi, bu kadar mı önemli dedim. Yani benim gitmemi kabul ediyor çişlerin üstüne oturmaktan vazgeçmesinler yeter ki. ne yapmalıyım sizce acil yorumlarınızı bekliyorum. Okuyan herkesten yorum bekliyorum yalnız hissetmem kendimi böylece.
o kadar sigara kokusunu alınca ben de yarım da olsa içiyorum biliyor musunuz. Halbuki evde 2 tane oda gibi balkon var söyledim ama vazgeçmediler kesinlikle
Allah yardımcın olsunn gerçekten çok zor bi durum sabret bence sakın temizlemeye fln kalkma bebeğini düşün ya o kadına güzel bi dille söyle abla bak benim midem bulanıyo bu wcleri temizlermisin diye ya da görümcen yapıversin eline mi yapışcak ondan rica et onu kırmadan incitmeden derdini anlat ama sakın kendin yapma yani bebeğini düşünüyosan. Eşinede boşuna bişiy söyleyip sinirlerini bozma bu dönem streste yapmamalısın erkek milleti isteklerini kabul ettirebilmek için kıran kırana mücadele eder. Eşin evde yokken yarım günlüne fln bi kadın çağıramazmısın acaba haberi olmadan??
Yapma bak yazık günah karnındaki bebeğinine sigara içmekde ne demek!!!
Nasıl yani ya seni 1 aylığına nereye yollamayı düşünüyomuş ki? düşük tehliken oldugunun farkında değil mi? bence sen hiç şuan eşini düşünüp strese girme bırak o yokmuş gibi davran şu ilk 3 ayın bi geçsin sonra bıdırdanırsın
cnm öncelikle geçmiş olsun.Bebeğin için biraz sabret.Gerçi yaşadığın şu durum çok zor ama bi yandan da yapacak bişey yoksa...Bir kaç ay daha sabret bebeğinin düşme tehlikesini atlatana kadar.Eşin nasıl böyle vurdum duymazlık yapıyor ya sen hamilesin bir can taşıyorsun o dediğim dedik diyor.Şuan herşeyden önce seni ve bebeğinizi düşünmek zorunda işte neymiş ya..İnş.bir an önce bu sorunu aşarsın cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?