Hamileliğimin en önemli vaktinde başıma gelenler

deryadeniz0606

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
55
1
16
Ankara
Kızlar düşük tehlikeli bir hamilelik geçiriyorum. Daha 1,5 aylık bebek. Eşimin anne ve babası hacca gitti. Evde görümcem kaldı(18 yaşında). Görümcemin dersanesine daha yakın olduğu için 1 ay boyunca onların evinde kalmak zorundayız. Evde bizden başka bir akraba daha kalıyor yemek işlerini halletsin diye çunku benim yorulmamam lazım.
Kızlar hergün ölüyorum, her gün ağlıyorum. Kimsenin bana bişe yaptığı yok ama ben sadece kendi evimde rahat edebiliyorum. Eşime dedim görümcemi alıp bizim eve gidelim diye, işleri kim yapacak dedi. Ama ben zaten yemek yapabiliyorum sadece ağır temizlik vs yapamıyorum onun için de haftada bir kadın çağırabilirim.
Hamilelikten dolayı titizlik başladı bir de. Bu ev o kadar pis ki yani tuvaletleri. Evde 3 adet lavabo var. Birincisi alaturka ama el yıkama yerinin altına 10 adet turşu bidonu koyulmuş buyuk buyuk. Koku öyle bir çarpıyor ki anlatamam. Yine de en temiz tuvalet burası olduğundan buruyı kullunıyorum. Ama her lavabo ihtiyacınızda buram buram bir turşu kokusunun sizi çarptığını düşünün hem de hamileyken ve sürekli mideniz bulanıken.
İkinci wc yi anlatayım. Burası banyo şeklinde ve klozet var. Klozetin üstüne oturulan kapağının arasında afedersiniz ama idrar birikintisi var. Gerçi iki gündür kurudu, sarı bi leke oldu. Anlatabildim mi boylu boyunca böyle klozetle oturulan kapak arasında kalan yerde. Küvet yani duş alınan yer cadde gibi yağır olmuş, görseniz hayat boyu banyo yapmazsınız. Eşimin temiz havlu var dediği dolap nem kokuyor ve kirli çamaşılar aynı yerde uzun süredir unutulmuş.
Üçüncü wc de ebebeyn banyosu, yerler nedense tamamen halıyla kaplı. Çöp var bi de burda ped atılan. Burası temiz ama öyle bir kokuyor ki sanki unutulmuş kirli ped gibi. Halının biri nemlenmiş olabilir. Ped atılan çöp de boşaltıldıktan sonra çamaşır suyuyla yıkansa belki geçer. Bi de o kadar halının işi ne orada.
Evde sürekli içilen sigaralardan bahsetmeme gerek yok sanırım.
Çok mutsuzum. Kayınvalidem hacdan dönsün diye dua ediyorum ama daha çok var. Bebeğimin hali ne oluyordur acaba. Eşime söyleyince bunları sinirleniyor, sorumluluk kabul etmek istemiyor. Ben de evdeki hanıma emredemiyorum, eşime söylüyorum o söylesin rde temizlesin diye. Ama eşim umursamıyor. Kadın çağırayım yarım gün şu tuvaletler için dedim çıldırdı. Karyola olan odalardan biri sigada odası, diğeri de şu ped kokan odada ki görümcem o banyoda sigara içiyor. O yüzden evin tek siara kokusu gelmeyen odasına taşındım ama burda da çekyatlar var eşimle ayrı yatıyoruz. Gerçi yüzünü bile görmek istemiyorum.
Elime çamaşır suyunu alsam ben temizlesem turşu bidonlarını da taşısam bebeğimi düşürür müyüm sizce. Eşim evin temiz olmadığını duymaya dayanamıyor
Allah'ım o çişli klozete oturuyorlar yaa inanamıyorum

Bunları anlatabileceğim kimse yok hem de biliyor musunuz, anlatsam ne olur ki zaten, ama içimi dökebileceğim tek yer burası, ben de dağınık bidr kızdım ama bunlarınki resmen pislik yaa, koskocam eviniz var ve kurduğunuz turşuları tuvalete koyuyorsunuz düşünün.
Çıldırıcam. Eşim hayatında sorun istemiyor bunu anladım, ne sorumsuz adamsın dedim bu sabah. Seni bir aylığına şehir dışına göndereyim dedi, ben de dedim ki tuvaletler temizlenmesin de ben gideyim öyle mi, bu kadar mı önemli dedim. Yani benim gitmemi kabul ediyor çişlerin üstüne oturmaktan vazgeçmesinler yeter ki. ne yapmalıyım sizce acil yorumlarınızı bekliyorum. Okuyan herkesten yorum bekliyorum yalnız hissetmem kendimi böylece.

Allah yardımcın olsunn gerçekten çok zor bi durum sabret bence sakın temizlemeye fln kalkma bebeğini düşün ya o kadına güzel bi dille söyle abla bak benim midem bulanıyo bu wcleri temizlermisin diye ya da görümcen yapıversin eline mi yapışcak ondan rica et onu kırmadan incitmeden derdini anlat ama sakın kendin yapma yani bebeğini düşünüyosan. Eşinede boşuna bişiy söyleyip sinirlerini bozma bu dönem streste yapmamalısın erkek milleti isteklerini kabul ettirebilmek için kıran kırana mücadele eder. Eşin evde yokken yarım günlüne fln bi kadın çağıramazmısın acaba haberi olmadan??

Bunları anlatabileceğim kimse yok hem de biliyor musunuz, anlatsam ne olur ki zaten, ama içimi dökebileceğim tek yer burası, ben de dağınık bidr kızdım ama bunlarınki resmen pislik yaa, koskocam eviniz var ve kurduğunuz turşuları tuvalete koyuyorsunuz düşünün.
Çıldırıcam. Eşim hayatında sorun istemiyor bunu anladım, ne sorumsuz adamsın dedim bu sabah. Seni bir aylığına şehir dışına göndereyim dedi, ben de dedim ki tuvaletler temizlenmesin de ben gideyim öyle mi, bu kadar mı önemli dedim. Yani benim gitmemi kabul ediyor çişlerin üstüne oturmaktan vazgeçmesinler yeter ki. ne yapmalıyım sizce acil yorumlarınızı bekliyorum. Okuyan herkesten yorum bekliyorum yalnız hissetmem kendimi böylece.

Nasıl yani ya seni 1 aylığına nereye yollamayı düşünüyomuş ki? düşük tehliken oldugunun farkında değil mi? bence sen hiç şuan eşini düşünüp strese girme bırak o yokmuş gibi davran şu ilk 3 ayın bi geçsin sonra bıdırdanırsın

Allah yardımcın olsunn gerçekten çok zor bi durum sabret bence sakın temizlemeye fln kalkma bebeğini düşün ya o kadına güzel bi dille söyle abla bak benim midem bulanıyo bu wcleri temizlermisin diye ya da görümcen yapıversin eline mi yapışcak ondan rica et onu kırmadan incitmeden derdini anlat ama sakın kendin yapma yani bebeğini düşünüyosan. Eşinede boşuna bişiy söyleyip sinirlerini bozma bu dönem streste yapmamalısın erkek milleti isteklerini kabul ettirebilmek için kıran kırana mücadele eder. Eşin evde yokken yarım günlüne fln bi kadın çağıramazmısın acaba haberi olmadan??

Çağırsam haberi olur kesinlikle, gerçi tembih etsem söylemezler belki sadece cumartesi günü evdeyim o gün çağırabilirim, tabi bayram arasında bulursam birini. Görümcem asla yapmaz össye hazırlanıyor diye. Bu sabah biraz söyledim ama huyları pasaklı yapsalar bile eksik yapacaklar biliyorum. Şu an evde kalan hanım bana da temizliğe yardıma gelmişti daha önce, ıslak bejzleri temizleme kurutmak için asma gibi huyu yok, temizlikte kullandığı bezleri yıkamadan bir köşeye koyar o orada çürür, kayınvalidem de öyle, yani bana kaç kere yaptılar

Nasıl yani ya seni 1 aylığına nereye yollamayı düşünüyomuş ki? düşük tehliken oldugunun farkında değil mi? bence sen hiç şuan eşini düşünüp strese girme bırak o yokmuş gibi davran şu ilk 3 ayın bi geçsin sonra bıdırdanırsın

annem şehir dışında 5-6 saatlik mesafede, onun yanına. Zaten nefret ediyorum konuşmuycam. ama bu sefer de beni evde bırakıp dışarlara gider diye korkuyorum

çalışıyorum, iş yerlerinin lavabolarını bilirsiniz, genelde kimse gitmek istemez, ben iş yerindeki lavaboyu tercih ediyorum düşünün. off komşuya mı gitsem tuvalete acaba ama o da ayıp dimi

cnm öncelikle geçmiş olsun.Bebeğin için biraz sabret.Gerçi yaşadığın şu durum çok zor ama bi yandan da yapacak bişey yoksa...Bir kaç ay daha sabret bebeğinin düşme tehlikesini atlatana kadar.Eşin nasıl böyle vurdum duymazlık yapıyor ya sen hamilesin bir can taşıyorsun o dediğim dedik diyor.Şuan herşeyden önce seni ve bebeğinizi düşünmek zorunda işte neymiş ya..İnş.bir an önce bu sorunu aşarsın cnm.

cnm öncelikle geçmiş olsun.Bebeğin için biraz sabret.Gerçi yaşadığın şu durum çok zor ama bi yandan da yapacak bişey yoksa...Bir kaç ay daha sabret bebeğinin düşme tehlikesini atlatana kadar.Eşin nasıl böyle vurdum duymazlık yapıyor ya sen hamilesin bir can taşıyorsun o dediğim dedik diyor.Şuan herşeyden önce seni ve bebeğinizi düşünmek zorunda işte neymiş ya..İnş.bir an önce bu sorunu aşarsın cnm.

Saol canım, bu evde 1 ay kalmak zorundayım. Eşim aynı dediğin gibi dediğim dedik oldu. Bebeğimizden başka bişe düşünmeyen adam konu kendi ailesi olunca içilen sigarayı bile hoş karşılıyor, ne kadar değişti bu eve gelince, artık ben umrunda değilim, sen eve git ben kardeşimle kalmak zorundayım diyor. hep birlikte eve gidelim dedim kabul etmiyor

off çok sinirliyim. 8 saat ders anlatmam lazım bugun ama anlatmıyorum. Konuşursam ağlayabilirim. Çocukları da laboratuara getirdim. Bana bişe söylemeyin dedim. Nasıl geçecek bu gün. Yalnız kalmak istiyorum.

Back