• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamileliğimi beklerken adet oldum.bilgilerinize ihtiyacım var bayanlar !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suizleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
48
merhaba bayanlar.çocuğa karar verdik ve denedik sonrasında adetime 7 gün kala sabırsızlıkla beklerken bir hafta erken adet oldum ve çok ağrım var.doktora gittim alttan muayene oldum hafif enfeksiyonun var rahim temiz ama dedi.antibiyotik verdi ama sorularıma ikna edici cevap vermedi.gebelik testide yaptık kanda malesef negatif.yumurtlama dönemimi atlamadan denedik fakat neden tutmadı neden erken adet oldum umutsuzluğa kapıldım şimdi gelecek ayda denicez yine aynısı olursa diye çok tedirginim.bilgi sahibi bayanlar fikirlerinizi bekliyorum lütfen...

Diğer konulara bakarsanız insanların aylarca denedikkerini görürsünüz. Umutsuzluğa kapılmak için çok erken...

merhaba bayanlar.çocuğa karar verdik ve denedik sonrasında adetime 7 gün kala sabırsızlıkla beklerken bir hafta erken adet oldum ve çok ağrım var.doktora gittim alttan muayene oldum hafif enfeksiyonun var rahim temiz ama dedi.antibiyotik verdi ama sorularıma ikna edici cevap vermedi.gebelik testide yaptık kanda malesef negatif.yumurtlama dönemimi atlamadan denedik fakat neden tutmadı neden erken adet oldum umutsuzluğa kapıldım şimdi gelecek ayda denicez yine aynısı olursa diye çok tedirginim.bilgi sahibi bayanlar fikirlerinizi bekliyorum lütfen...
Umutsuzluga kapilmak icin cok erken ve enfeksiyon cok problem degil diye biliyorum bnde de enfeksiyon vardi antibiyotikle gecti yumurtlama donemlerini takip et olmadi ovulasyon testi al boylece daha tedbirli olursunuz ve doktora gidip tum testlerinizi yaptirin gerisi takdir ilahi rabbim gonlumuzden gecenleri nasip eylesin

İlk aydan olmaması bu kadar karamsarlığa kapılmanız için çok erken.

Şöyle ki hiçbir problemi olmayan sağlıklı bireylerde bile döllenme gerçekleşmeyebilir. Bu gerçekleşmeyeceği anlamına da gelmez.

İlk aydan olmaması bu kadar karamsarlığa kapılmanız için çok erken.

Şöyle ki hiçbir problemi olmayan sağlıklı bireylerde bile döllenme gerçekleşmeyebilir. Bu gerçekleşmeyeceği anlamına da gelmez.
Aynenöyle ben bile bir sorunum yokken 4 aydir hamile kalamiyorum

Aynenöyle ben bile bir sorunum yokken 4 aydir hamile kalamiyorum

Benn sorunu olup da tedavisiz ilk seferde hamile kalıp doğurmuş biriyim mesela. Ama ikinci de talih aynı şekilde gülmedi

Benn sorunu olup da tedavisiz ilk seferde hamile kalıp doğurmuş biriyim mesela. Ama ikinci de talih aynı şekilde gülmedi
hersey nasip bende ugrasiyorum ama olmuyor Rabbimin bi bildigi vardir. sali gunu doktora gidince ogrenicez sorun ney

2.5 yıldır deniyoruz her ay aynı umutla bekliyoruz. İlk ay hamilr kalan insanların olayı nadir rastlanır.

Kimi ilk ayda kimi yıllarca ugrasiyor umutsuzluğa kapilmayin bizde temmuzda artik korunmayi birakacagiZ artik kaç ay sonra olursa

Canım dur sakin ol bizde aynı senin gibi ilk aydan hemen çocuğumuz olur sanmıştık. 1 yıl oldu hala bekliyoruz. Sabır biraz inşallah olucaktır zamanında.

Alah hepimize evlat nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin

Ben 9 aydır deniyorum :) geçen ay bende dayanamayıp doktora gittim hiç sorun yok ama illa istiyosan bi dahaki ay gel klomene başlayalım dedi ben gitmedim ve bu ay hamileyim :)

Back