hamileligimden midir nedir esimden cok sogudum:(

cesaret mi bilmiyorum ben istedim cok istedim ve rabbimin izniyle en guzel sekilde yetistirecegim emin ol kimsenin hayati cikmaza suruklenmis degil icinde bulundugum su durum bir cozulse gerisi kolay bana rabbim yardim edecektir inaniyorum

cesaret mi bilmiyorum ben istedim cok istedim ve rabbimin izniyle en guzel sekilde yetistirecegim emin ol kimsenin hayati cikmaza suruklenmis degil icinde bulundugum su durum bir cozulse gerisi kolay bana rabbim yardim edecektir inaniyorum

bende bundan bahsediyorum işte 2 kardeşiyle sen yetiştireceksin

baba ortada yok gelse bile eski haline geri dönecek ilgisiz umursamaz sadece para gönderen eş olmanın baba olmanın para göndermek olduğunu sanan birisiyle

neyse eski yorumları okumadan yazmıştım ben şimdi ne desem keman kursundan tatilinden diğer çocuklardan 1 0 önde olduklarından bahsedeceksin bünyem kaldırmayacak

en azından başka okuyanlar için ders olur çocuk daha iyi olur düşüncesiyle yaptım denilecek birşey değil

çok kızıyorum yaa kendi çıkarları kendi umutsuzluklarını kendi mutsuz durumlarını kapatmak için çocuk dünyaya getiren kadınlara

ne care sizde benı yanlış anlamışsınız ama yoruldum artık

önceki yazdığınız mesajda hiçbir iyi niyet emaresi yok. eski konulara ne yazdığınız beni ilgilendirmez, sanki çocuk tinerci olmuş gibi, çocuklarınıza gördüğü yerde saldıracak gibi yazdığınız mesaja bakınız lütfen.

sonra o sorunlu çocuklar bizim çocuklarımızın karşına çıkıyor

Keşke hamile kalmadan önce burada açtığın konulara bir göz gezdirseysin.

Kendi zevklerin doğrultusunda hareket etmeden önce bir düşünseydin.

Son düzenleme:
psikolojim düzeldi artık kendine güvenen bi kadın var diyosun ama inan bana kendini kandırıyosun şu an bi uzmanlada görüşsen aynı şeyleri söyleyeceğinden eminim neyse sana tavsiyem şudur ki kendini kandırmayı bırak ve gerçek hayata dön

:)) Allah yardimciniz olsun ne diyim...ama ergenlik cagi bence cok gec...gerci ben uzman degilim ama 10 aylik bir kizim var esim is dolayisiyla il disinda .Babasi geldiginde ona nasil sarildigini gordum...hatta baba nerde dedigimizde kapiya bakip gozleri doluyor...bizimki 2 aylik bir ayrilik...ama on aylik bebek algiliyor bir seyler etrafa bakiyor yadirgiyor...babasi ucakta yer bulamadi otobuse atlayip bir gunlugune geldi 12 saatlik yoldan kizin psikolojisi bozulmasin diye...sekiz aylikken annemle memlekete girmek durumunda kaldi 5 gun sonra biz gittik o halini hic unutmam...yani zannettigimizden cok erken ogreniyorlar bazi seyleri...algiliyorlar cevremde kimler var nedir kime guvenebilirim...okudugum kitaplarda buna isaret ediyor...ergenlikse apayri bir sey...kendilerine yoneliyorlar belki o zaman sizi sorgulamaya bile basliyorlar..yani demek istedigim ne olduysa oldu ama artik bazi seyleri hizlandirin ev mi alacaksiniz alin bir an once...dediginiz yerlerde calisan tanidiklarim bir iki senede neler yaptilar...biraz kendinizi sikmanizda gerekiyor bence...tabi ben uzman degilim yaniliyor olbilirim...kendim ve kizim icin istemiyecegim durumlari dusunerek yaziyorum..

Keşke hamile kalmadan önce burada açtığın konulara bir göz gezdirseysin.

Kendi zevklerin doğrultusunda hareket etmeden önce bir düşünseydin.
Kendi zevklerim doğrultusunda hareket eden bır ınsan olmadım hiçbir zaman dahası gebe kalmadan evvelyasadıklarımı da unutmadım ben çok istedim hamdolsun Rabbim nasip etti ve gebe kaldım inşallah hayırlısıyla kucağıma Almayı da nasip eder Rabbim ben ne için konu açmışken nerelere gelindi anlayamıyorum gercekten

Yazdıklarını anlıyor ve sana hak verıyorum canım yalnız sua benım beraber yaşayarak da çözülmeyecek bır sorunum oluştu ben ondan soğudum ve kalmadı gözümde inşallah geçicidir yemin ederim bundan başka sorun yok bana ve kızlarıma karşı o kadar iyi ki kendi adıma düzeleyim ona karşı diye dua ediyorum resmen

Canım tamamen düzeldim diyemem eskiye nazaran iyiydi ve yarım kaldı tedavim ayrıca Çarşamba günü randevum var gıdecegım doktoruma

Sağolun hakkaniyet gösterdiğiniz için Allah razı olsun

Hepimiz bilmez miyiz, bebeğin anne karnında bile anne psikolojisinden etkilendiğini. O yüzden hep dingin bir dönem geçirin demezler mi ?

Siz mutsuzluğunuzu, gerginliğinizi nasıl saklayabilirsiniz, ruh hali nasıl saklanabilir. Anne karnında hisseden çocuk, annesi yanındayken hissetmez mi ? Gerginlik, gülerek, hiçbirşey yokmuş yaparak saklanamaz , gerginlik dışarıdan hiçbir hale bakılmaksızın hissedilen birşeydir.

Madem durumunuzu bilip dr. a gidiyormuşsunuz, sırf herşey daha iyi olacak diye (sizin tabiriniz) çocuk yapacağınıza dr.unuza sorsaymışsınız. Oda muhtemel tedavi bitmeden olmaz derdi.

Siz bile bile bir bebeği çıkarlarınıza alet ettiniz. Kimsenin dönüpte aferin demesini beklemeyin.

Hele de şöyle keman kursu, böyle atçılık kursu, bale kursu demeyin. Onların bir çocuğu mutlu ettiği, ruh sağlığını onardığı nerede görülmüş ? Siz bunları çocuk mutluluğuyla eşdeğer görürseniz çok yanılırsınız.

Gelin burada çemkirin hiç önemli değil, yeter ki içten içe yanlı olduğunuzu anlayın.

Bir araya gelip aile olamadan ne ilişkinize nede evlatlarınıza faydanız olur...Bunun için bir çözümünüz varsa birlikte yaşamak gibi bence sorunlarınız zaman içinde çözülür.Tek başına mücadele eden savaşçı gibisin,bu seni çok yormuş ve yılmışsın. Allah yardımcın olsun...evladına kavuştursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…