How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hamileligimden midir nedir esimden cok sogudum:(

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.678
12.794
448
Ankara
merhaba
beni bilenleriniz belki vardir eski konularima bakabilirsiniz turlu badirelerden sonra nihayet esimle bir araya geldik asla donmem demisti yurtdisindan ve dondu hos geri gitmek zorunda cunku burda is bulamadi buldugu islerde alacagimiz evin taksidini karsilamayacakti nitekim 1 aya kadar turkmenistan a gidecek ve 1 sene daha yurtdisi yapip gelecek onceden olsa bu karari beni oldurmeye yeterdi uzuntuden ama simdi nedense umursamiyorum aslinda soyle anlatayim ben cok iyi bir psikiyatr bulup onun telkin ve verdigi ilac sayesinde (tabii once rabbimin sayesinde) psikolojik sorunlarimi cozdum ve gayet saglikli bir ruh yapisina sahip olmaya baslamistim esime olan hastalikli saplantim yerini kendime olan guvene birakmis netice de onu da yanlislarinda yargilayan ve gerektiginde onun bana yaptigi gibi asagilayip dalga gecen bir insan haline gelmistim iste bu noktada en cok benim istememle hamile kaldim boyle olunca tedavim yarim kaldi ilaci biraktim bunun ceremesini cekiyorum bir yandan ve diger taraftan kocam diye olup biten yerimde baskasi olsa bes bin defa bosayacakken herseyini sineye ceken ben en ufak bir seyine katlanamiyorum bana surekli kokuyormus gibi geliyor soyledigi herseye parliyorum bana sevgi gosterip opup kokladigi zaman bunlar bana yapmacik sahte geliyor en ufak bir seyde kavga cikartiyorum o da saf asik degil tabii kiyamet kopuyor onceden her ne yasanirsa yasansin ben ona sarildigimda hepsi gecerdi simdi oyle degil bitmiyor gecmiyor onunla hicbirsey yapmak istemiyorum tam 6 yil aglaya aglaya onu bekledim gelsin diye dualar ettim adam geldi ve sonuc bu demekki neymis allahin isine karismayacaksin bunu anladim...insallah yazdiklarim cok karisik gelmemistir icimden geleni yazdim oldugu gibi anlattim onu yeniden sevmeyi ona karsi iyiniyet beslemeyi benim icin eski halini almasini cok isterdim gorunuste yaptigi birsey yok kendime cok kiziyorum ama elimde degil cok sogumusum ne olacak bilmiyorum bayram bitsin gidecegim psikiyatrima ve anlatacagim ama sizlerden de fikir almak istedim insallah bana yardimci olabilirsiniz ben ne yapacagim?

O adamdan nasıl çocuk yaptın inanamıyorum

Önceki konularınada göz attım biraz...

2 kızın varmış zaten,bu 3, bebeğin.Eşin bunca zaman yurtdışındaysa ^''hangi ara yaptınız kız bebeleri'' demekten alıkoyamadım kendimi:1::1:

Şaka bir yana zamanında bir siteye üye olup başka kadınlarla konuştuğunuda öğrenmişsin...2 yavrun zaten babasız büyüyor.3, cüyü nasıl düşünebildin ben hayret ettim.Baba desteği olmadan iyi bakıyorsun valla çocuklara....Üstelik pskolojik anlamda bu kada çok sorun yaşamışken....Amacım kınamak,kırmak değil.Sadece içimden geçenleri merak ettiklerimi yazıyorum....Ama bile bile çok büyük bir hata yapmışsın...

Eşinden soğuman hamilelikten değil,yaptıklarından.Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş....

Ne diyeyim Allah yardımcın olsun....Çok cesursun....

Dedım ya tüm herseye rağmen affettım onu cok sevmiyordum çünkü ama sımdı kalmadı bırsey

Eeee affettin de...
Sevmediğin adamla çocuk için nasıl aynı yatağa girdin ki?

2 kızın varmış zaten,bu 3, bebeğin.Eşin bunca zaman yurtdışındaysa ^''hangi ara yaptınız kız bebeleri'' demekten alıkoyamadım kendimi:1::1:

Şaka bir yana zamanında bir siteye üye olup başka kadınlarla konuştuğunuda öğrenmişsin...2 yavrun zaten babasız büyüyor.3, cüyü nasıl düşünebildin ben hayret ettim.Baba desteği olmadan iyi bakıyorsun valla çocuklara....Üstelik pskolojik anlamda bu kada çok sorun yaşamışken....Amacım kınamak,kırmak değil.Sadece içimden geçenleri merak ettiklerimi yazıyorum....Ama bile bile çok büyük bir hata yapmışsın...

Eşinden soğuman hamilelikten değil,yaptıklarından.Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş....

Eeee yani pes!
Toplum olarak git gide mazoşist moda bağlanıyoruz sanırım...

bende eşime karşı son zamanlarda böyle şeyler hissediyordum
kokusundan rahatsız oluyordum,cinsel ilişkiden kaçıyordum
öpmesine bile tahammül edemiyordum
her hareketi bana batıyordu
ve hiç önemsemiyordum eve kaçta gelirse gelsin nereye giderse gitsin,umurumda değildi
ben kendi keyfime bakıyordum

niye öyle oldum bilmiyorum şuan boşanıyoruz zaten ve hala aynı duyguları besliyorum ona karşı
hiç umursamıyorum yine,demekki sevgim bitmiş
sende öyle olabilirmisin sevgin,güveninmi bitti acaba

böyle bir durumda cocuk yapmak cok bencil bir hareket
ayrica bunu neden yaptiginizida anlayabilmis degilim
cocuga yazik

Eeee affettin de...
Sevmediğin adamla çocuk için nasıl aynı yatağa girdin ki?

cok ozur dilerim orda yanlislik olmus cok seviyordum yazacaktim gercekten cok seviyordum o konulara bakarsaniz goreceksiniz neleri sineye cektim ki daha orda yer almayanlarda var cok seviyordum gercekten

canim 2002 de evlendik 2003 de 1. kizim 2006 da 2. kizim dogdu ve 2006 nin kasiminda kizim 6 aylikken gitti aralarda izne geldi. kesin donus yapti simdi sonrasi malum anlattim. o baska hatunlarla konusma muhabbetini daima inkar etti o degilmis baska bir arkadasiymis inanmadim tabii ama dedim ya ben herseyini sineye cektim benim icin varsa yoksa oydu...
Eşinden soğuman hamilelikten değil,yaptıklarından. demissinde neden simdi o zaman degil de simdi bunu anlayamadim

eşini aşağılayıp onunla dalga geçen bir insan haline gelmen psikolojinin olumlu yönde değiştiğini göstermez ki :20:. Saygının bittiğini gösterir. Affetmek de sevmek demek değildir tamamen kişinin kendisine olan saygısına bağlıdır bana göre...

cok ozur dilerim orda yanlislik olmus cok seviyordum yazacaktim gercekten cok seviyordum o konulara bakarsaniz goreceksiniz neleri sineye cektim ki daha orda yer almayanlarda var cok seviyordum gercekten

Yok önemli değil,özür dilemeyin,rica ederim.
Arkadaşım zaten normal olan böyle bir adamı sevmiyor oluşunuz.
O zamanlar seviyordum da seviştimle kurduğunuz cümleler pek sağlıklı olduğunuzu göstermiyor.
Belli ki eğitimli,kültürlü bir kadınsınız. Neden psikolojik yardım almak yerine ardarda hamile kalıyorsunuz?

canim 2002 de evlendik 2003 de 1. kizim 2006 da 2. kizim dogdu ve 2006 nin kasiminda kizim 6 aylikken gitti aralarda izne geldi. kesin donus yapti simdi sonrasi malum anlattim. o baska hatunlarla konusma muhabbetini daima inkar etti o degilmis baska bir arkadasiymis inanmadim tabii ama dedim ya ben herseyini sineye cektim benim icin varsa yoksa oydu...
Eşinden soğuman hamilelikten değil,yaptıklarından. demissinde neden simdi o zaman degil de simdi bunu anlayamadim

İnsan içine atar ama acısı sonra çıkar....Ha bende hamileyken eşimi öprmek yanaşmak istemezdim,ama senin genelde de sorunların olmuş.Bana birazda yaşanılanların katkısı varmış gibi geldi...

bende eşime karşı son zamanlarda böyle şeyler hissediyordum
kokusundan rahatsız oluyordum,cinsel ilişkiden kaçıyordum
öpmesine bile tahammül edemiyordum
her hareketi bana batıyordu
ve hiç önemsemiyordum eve kaçta gelirse gelsin nereye giderse gitsin,umurumda değildi
ben kendi keyfime bakıyordum

niye öyle oldum bilmiyorum şuan boşanıyoruz zaten ve hala aynı duyguları besliyorum ona karşı
hiç umursamıyorum yine,demekki sevgim bitmiş
sende öyle olabilirmisin sevgin,güveninmi bitti acaba
Bulmuyorum ve bende bundan korkuyorum açıkcası ınsallah öyle degıldır

böyle bir durumda cocuk yapmak cok bencil bir hareket
ayrica bunu neden yaptiginizida anlayabilmis degilim
cocuga yazik
Ben anlatamıyorum sanırım tekrar söylüyorum ben eşımı cok ama cok sevıyordum yaptıgı herseyı sırf bu sebepten süneye cekmıstım ayrıca evlâtlarımı önce Allah'ın ıznıyle dört dörtlük yetıstırıyorum yapımda anaclık mevcut neden bencıllık olsun anlamadım

eşini aşağılayıp onunla dalga geçen bir insan haline gelmen psikolojinin olumlu yönde değiştiğini göstermez ki :20:. Saygının bittiğini gösterir. Affetmek de sevmek demek değildir tamamen kişinin kendisine olan saygısına bağlıdır bana göre...

Ben o kısmı psıkolojım düzeldi ıddıasıyla yazmadım kı tedavım yarım kaldı dedım zaten ama onceden dauma en ufak bır seyde kavga çıkaran alay eden dalga gecen oydu hıcbırsey olmamış gibi sineye çeken yok sayan bendim işte o zamanlardan bu zamanlara gelmek hıc kolay olmadı kendı zaferımdı yaşamadan anlayamazsınız Allah yaşatmasın
Sevdığım ıcın affetmıstım yanımda olması bana yeter unuttum gıttı hepsını demıstım görünen o ki unutmamısım yada bilmiyorum işte

Yok önemli değil,özür dilemeyin,rica ederim.
Arkadaşım zaten normal olan böyle bir adamı sevmiyor oluşunuz.
O zamanlar seviyordum da seviştimle kurduğunuz cümleler pek sağlıklı olduğunuzu göstermiyor.
Belli ki eğitimli,kültürlü bir kadınsınız. Neden psikolojik yardım almak yerine ardarda hamile kalıyorsunuz?
Ard Arda gebe kalmış degılım küçük kızım 7 yasında ve tekrar söylüyorum ben bu adamı cok seviyordum aşkından ölüyordum her şeyîni affettim evliliğim sürüyordu bebeği en cok ben istedim bir anda değişti herşey yüz yıl düşünsembunları hissedeceğim aklıma gelmezdi

Son düzenleme:
Ard Arda gebe kalmış degılım küçük kızım 7 yasında ve tekrar söylüyorum ben bu adamı cok seviyordum aşkından ölüyordum her şeyîni affettim evliliğim sürüyordu bebeği en cok ben istedim bir anda değiştir herşey yüz yıl düşünsembunları hissedeceğim aklıma gelmezdi

Gerçekten size tüm bu acıları yaşatan adamdan bir gün soğuyacağınızı hiç düşünmediniz mi?
Arkadaşım nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz siz?
Rica ederim,tedavinize devam ediniz... Çocuklarınıza yazık olacak inanın..

Back