• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğim riskli nolur bişeyler söyleyin:(

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
1 haftadır evde yatıyodum o yüzden giremedim.şimdi 10. haftama girdim,geçen hafta kontrole gittiğimde kesenin yanında kanama alanı vardı.bebeğin yerleştiği bölgenin 4 te birini ayırmış o alan.düşük riskim var hap kullanıyorum.ancak 1 hafta izin alabilmiştim onda da heryer birbirine girmiş.mecbur başladım tekrar,çok korkuyorum,böyle şeyler geçiren var mı,nolur bişeyler söyleyin.ultrasonda kıpırdadığını bile gördük,dua edin nolur

Merhaba,

Benim de kanamam olmuştu, ultrasonda da kanama alanını görüyorduk. Düşük önleyici ilaçlar kullanıyorum ama benim başka sorunlarım da olduğu için yatarak geçiriyorum hamileliğimi. Doktorum çalışmama izin vermeyince, rapor almak durumunda kaldım, işe de gidemiyorum.

Senin doktorun işe gimene izin veriyorsa, sorun yok bence, ilaçlarını kullanman yeterli olacaktır sanıyorum...

1 haftadır evde yatıyodum o yüzden giremedim.şimdi 10. haftama girdim,geçen hafta kontrole gittiğimde kesenin yanında kanama alanı vardı.bebeğin yerleştiği bölgenin 4 te birini ayırmış o alan.düşük riskim var hap kullanıyorum.ancak 1 hafta izin alabilmiştim onda da heryer birbirine girmiş.mecbur başladım tekrar,çok korkuyorum,böyle şeyler geçiren var mı,nolur bişeyler söyleyin.ultrasonda kıpırdadığını bile gördük,dua edin nolur

bebeği ultrasonda gördüysen ve kanaman yoksa panik yapma mümkün olduğunca yatıp dinlenmeye çalış inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Selam canım hiç merak etme caninı sıkma.ben de 6.haftada düşük tehdidi yasadım kesemde kanama alanı vardı.25 gün iğne oldum ve istirahat ettim.senin uç aylık olmana az kalmiş.inşallah o zamana kadar kanama alanı kendiliğinden yok olur.benimki oyle oldu.bir arkadaşimın da 20.haftada yok oldu.bu çoğu insanda olan bişey.dinlenmek cok önemli.

Back