• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileligim de toksoplazma cikti

Merhaba daha bu gun doktordaydim antibiyotk kullanıyorum halen 26 sinda tekrar kan vericem cikam sonuca göre antibiyotige devam edeceğim
Ben de pazartesi gideceğim kan sonucunuz çıkınca bilgi verirseniz çok mutlu olurum ben daha bugün öğrendim 🤍

Ben de pazartesi gideceğim kan sonucunuz çıkınca bilgi verirseniz çok mutlu olurum ben daha bugün öğrendim 🤍
Olur veririm sıkıntı yapmayın erken teshis olduğu icin bebege bulasma ihtimali az oluyor doktor cok rahatlattı bende cok korkuyordum antibiyotik kullanımını da kafaniza takmayın bebege zarari yok bir kac kisiylede konustum 9 ay boyunca kullanmis ayni sebebpten antibiyotik hiç bir sıkıntı yok bebekte allahin izniyle saglikla kucagimiza aliriz inşallah 🥰🙏

Olur veririm sıkıntı yapmayın erken teshis olduğu icin bebege bulasma ihtimali az oluyor doktor cok rahatlattı bende cok korkuyordum antibiyotik kullanımını da kafaniza takmayın bebege zarari yok bir kac kisiylede konustum 9 ay boyunca kullanmis ayni sebebpten antibiyotik hiç bir sıkıntı yok bebekte allahin izniyle saglikla kucagimiza aliriz inşallah 🥰🙏
Amin inşallah çok rahatlattınız teşekkür ederim ❤️🌸

Rica ederim toksoplazma cikmasada bebek dogmadan malesef bi kusuru varmi bilemiyoruz dua etmekten baska caremiz yok Allah büyüktür bu gun ikili testim iyi cikti çok şükür bebekte de sıkıntı gorunmedi perinotoloji ayrintili ultrasina alicak sizi ileride daha rahatlicaksiniz gorunce

Back