Hamileliği zararı olurmu

Cicibayan14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
303
198
23
26
Arkadaşlar gebelik pilanlıyorum son adet tarihim ayın 28iydi bu gün idrar yaparken sızı ve kanlı idrar nedeniyle acile gittik idrar tahlili sonucunda idrar yolları da iltihap çıktı doktor buscopan ve bi antibiyotik verdi doktora da dedim gebelik planlıyorum diye eğer hamileysem bi zararı olurmu ama mecburen kullanmak zorundayım çok ağrım sızım var sizce zararı olurmu

Ben bi senedir bebek deniyorum 5kere enfeksyon gecirdm.hepte yumurtlama sonraki ne kanda çikiyo gebelik ne idrarda ama mecbur ictm o agriya dayanamyrum benimkide hep kanli oluyo

Ben bi senedir bebek deniyorum 5kere enfeksyon gecirdm.hepte yumurtlama sonraki ne kanda çikiyo gebelik ne idrarda ama mecbur ictm o agriya dayanamyrum benimkide hep kanli oluyo
Benimde geçen yıl olmuştu benimde yumurtlama dönemi sonrası gibi oldu işte 2ciye oluyor benimde anlamdım peki doktor be diyor bu duruma

Benimde geçen yıl olmuştu benimde yumurtlama dönemi sonrası gibi oldu işte 2ciye oluyor benimde anlamdım peki doktor be diyor bu duruma
Ben sık iliskiden kaynaklandgni düsünüyrm e bide uzun süre kalkmyrum mikroplar idrar yolundan ilerliyo galiba. Benim cikolata kistim var ona bagliyolar

Ben sık iliskiden kaynaklandgni düsünüyrm e bide uzun süre kalkmyrum mikroplar idrar yolundan ilerliyo galiba. Benim cikolata kistim var ona bagliyolar
Evet ya bende bu ay yatım saaten fazla yatım o şekilde ilişkiden sonra ve kalktıktan somra yıkamadım peçeteyle iyice temizledim ole yapmamı soledi ler yıkayınca sperm ler ölüyormuş falan evlenmeden önce hiç bole derslerim yoktu zaten benim bu 1 2 saat içinde oldu birden sık sık idrara çıkmaya başladım sızılı sonra bi baktım kanlı idrar hemen acile ama geçti hemen ilacı kullanınca Allahtan

Kullanmamak daha tehlikeli..

25. Haftadayim.gerektiginde buscopan plus kullaniyorum. Ve ne olur ne olmaz diye evde agumentin antibiyotik bulunduruyorum. Disim apse yapar falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…