hamileliği sayesinde sigarayı bırakanlar.hadi bu başarımızı kutlayalımmm

34 yaşındayım ve liseden beri hiç aralıksız sigara içiyordumm.taaakiiii ilk evladıma hamile olduğumu öğrenene kadar.10 sene önce dünyaya gelen oğlum için hamileliğim süresince hiç içmedim.4100gr doğurdum oğlumu sağlıklı birşekilde aldım kucağıma.ama sonra tekrar başladım :( fakat şimdi 15 haftalık hamileyim:) ve öğrendiğim an tekrar bitti sigara benim için..etrafımdada okadar içen olmasına rağmen.çok sevdiğim sigaradan tiksiniyorum..bunada inanamıyorum aslında.Sanırım bu ANNELİK HORMONUU:))

kesinlikle haklısın..annelik hormonu:49:başka hiçbirşey sigaradan uzaklaştıramadı beni...

Kızlar bende öyle çılgınlar gibi olmasada sigara içmeden pek duruamayan biriydim. çok kez denedim ama malesef hiçbirinde başarılı olamadım ta ki hamile olduğumu öğrenene kadar. ilk kan testimde ki çok erken dönemdi gebelikte hemen bıraktım. zaten Allah'tan bana resmen bir tiksinti geldi şuan tahammül bile edemiyorum. İnşallah doğumdan sonrada bu hissiyatım böyle devam eder. Hepimize dumansız bir yaşam diliyorum :)

keşke bende bıraksam :(((((

Daha hamileliğinin çok başındakin bırakırsın 1-2haftaya bence hemen bırak ama bırakamayan bırakamıyor işte.bir arkadaşım 10 senedir çocuk hasreti çekiyordu Rabbim bir mucize yarattı ve şimdi hamile aramızda 1hafta var.ve maalesef sigaraya devam ediyor 3-5tane içiyo ama içiyor hergün.bu haftalar bebeğin için çok önemli ilk 3ay özellikle.sigara direk düşüğü tetikliyor biliyorsunuz.ben inanıyorum bırakacaksınız sigara her aklınıza geldiğinde su için mesela sigaranın yerine bişey koyun derim ben.

bende 5 haftalık hamileyim. çok içmek istiyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum günde 2 taneden fazla içmiyorum. inşallah kalp atışlarını duyduğumda o 2 taneyide bırakırım :)

Bende bu gün tamamen bitirdim sigara olayını, öğrendiğim günden veri iki uç tane içtim ama onu da içmeyeceğim artık. Zor olsa da mecbur bebeğim icin.

Back