- Konu Sahibi papillon2014
-
Merhaba arkadaşlar bende dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
Fakat günde maalesef 1 paket sigara içen biriydim, şimdi günde 5 taneyi geçmiyor ama her sigarada vicdanım sızım sızım sızlıyorumarım bende 9 gün sonra kalp atışlarını duyduğum zaman tamamen bırakırım.
cnm inan bana o kalp atışlarını duyduktan sonra içemiyceksin..çok farklı bir duygu.ona zarar veriyorum hissi sigarayı bıraktırıcak sana inşallah..
inşallah bende en kısa sürede hamile kalırım ve sigarayı bırakırım.
Bende 7 yildir iciyordum hamile oldugumu ogrendigim anda biraktim simdi kizim 4.5 aylik artik tamamen unuttum
Kızlar tiryaki olan biri değildim ama yine de günde 5-6 tane sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım gerçi kısa bi süre sonra bebeğimi benden ayırdılar fakat bi daha sigara içmedim o bebişim yaşamasa da bundan sonra rabbim kısmet ederse tejkrar hamile kalırsam o bebeğime hiç zarar dokunsun istemem :S
öhömm
kendimle övüneyim ozaman bari biraz.
günde bir paketi geçkin içiyordum. bebek istediğimize karar verir vermez bıraktım.Rabbim de 3 ay vermedi, tam isabet vücuttan nikotinin izleri silinmeye başladı.
çünkü hep bigün reglim gecikecek test yapıcam ve daha iki saat önce sigara içmiş olucam nasıl bıakırım o şekilde dedim.
yani sırf bu sahneden korktuğumdan, bırakamamaktan korktuğumdan bıraktım.
10 sene aralıksız hergün en az 1 paket sigara içtim.Eşim yalvarıyordu sürekli içme diye dinlemiyordum. Ama bebek düşündüğümüz için birgün bırakıcam diye aklımdaydı. Bugün yarın atlatıyordum,hamile kaldığımda bırakırım diye. Ki benim bütün arkadaşlarım hamileyken bile püfür püfür içtiler. Bir gün ofis arkadaşım yılbaşında sigarayı bırakıyoruz sen de var mısın dedi varım dedim. O gün de 25 Aralıktı. Paketimde son 2 sigara vardı. dedimki kendime zaten bırakacaksın neyi bekliyorsun ha yılbaşı ha şimdi. Arka arkaya o son kalan 2 sigarayı içtim daha da ağzıma sürmedim. Yani tamamen vücudum temizlenmiş durumda. Bebek düşünüyoruz zaten bu aralar.
Bazen canım çekiyor ama aklıma hemen bebeği getiriyorum rabbim de sağolsun ne zaman canım çekse o gece rüyamda bana sigara içiriyor. Çok ciddiyim. Rüyanın sabahında vücudum sanki o nikotini almış gibi uyanıyorum.
Benim hikayem de böyle. Tiryakilerin tiryakisi olarak sizin de başarabileceğinize inanıyorum! Sakın ama sakın hamileyken sigara içmeyin. Allah göstermesin bebeğinizde birşey çıksa ömür boyu kendinizi affetmezsiniz. İlk bir hafta zorluyor gerisi hooop geçti gitti
canm allah birdaha yaşatmasın öyle bir acıyıallah sağlıklı bir bebiş nasip etsin kucağınıza inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?