- 20 Aralık 2023
- 25
- 11
- 32
- Konu Sahibi civciv1421
Merhaba arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum .yaklaşık 6 aylık evliyim .hiç korunmadik .burada istediğim zaman kan veremiyorum .kadın doğuma bile zar zor randevu bulabildim .ilk 5 ay bütün belirtileri yaşadım .göğüs hassasiyeti,adet sancıları gibi sancılar ,gecikmeler ,kasık ağrıları ,batmalar, ayaklarda üşüme ,hepsi vardi.geo hamileyim dedim ama hep kocaman bembeyaz negatifler . Türkiyeye gittim geçen ay . 3 farklı doktora göründüm .hiç bir problem yok diyor doktorlar, ovulasyon la takip ediyorum hep ama anlamıyorum .yumurtlama günlerimi bu ay doktorumdan öğrendim. Sağ yumurtan çok güzel büyümüş bu üç gün yumurtlama zamanın değerlendir dedi o 3 günü değerlendirdim. Sırtının altına yastık koydum ,uzandım kalkmadim üçüncü gün gece kasık ağrım oldu .sonrasında da bir kaç gün sol kasığımda aşırı ağrı oldu özellikle sabahları lavaboya çıkarken bıçak ağrısı gibi keskin ve dayanılmaz.şimdi adetime 5 gün var ama ne göğüslerimde ne bir ağrım var ne de şişkinlik .az önce hafif beyaz akıntı gördüm ama gecen aylarda da görüyordum .o yüzden belirti sayılmaz .ama dün kustum aniden ve erken gebelik test I yaptim yine negatif. yumurtlamadan sonraki 12. Gün yarın, test yapmaya korkuyorum . Idrara çok çıkıyorum ve tam bosalmamis hissediyorum hep Doktora da gidemiyorum kan testi yapayım
lütfen bana biraz moral verin ,bütün enerjimi ve umudumu kaybetmek üzereyim. Böyle belirtisiz hamileliğini öğrenen oldu mu hiç ?
lütfen bana biraz moral verin ,bütün enerjimi ve umudumu kaybetmek üzereyim. Böyle belirtisiz hamileliğini öğrenen oldu mu hiç ?
Son düzenleme: