• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliği en erken nasıl anlarım

Kupraa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
665
441
23
30
Herkese merhaba
4 gün önce yumurtlama günümde eşimle birlikte olduk az önce koyu kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim bel ve kasıklarımda ağrım var çok erkenmi umutlanıyorum yada bunlar hamilelik belirtisimi yerleşmeden kaynaklı olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum

Herkese merhaba
4 gün önce yumurtlama günümde eşimle birlikte olduk az önce koyu kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim bel ve kasıklarımda ağrım var çok erkenmi umutlanıyorum yada bunlar hamilelik belirtisimi yerleşmeden kaynaklı olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum
Hayir muhtemelen su an yumurtluyorsunuz ve bu da yumurtlama kanamasi

Yumurtlama belirtileri arasında kasık ağrısı mi var ?
Neden soruyorum şöyle anlatayım
7 gün önce iğrenç sümüksü yapıda akıntım oldu bu yumurtlama belirtisi Deniyor .
Ama şimdi de kasıklarım pat pat ediyor gaz dolu adet olcak gibi... E buda yumurtlama belirtisi deniyor.

😞 7 gün önceki yumurtlamaysa şimdiki ne .şimdiki yumurtlamaysa o neydi

Bende 15gun omce yumurtlama gunumde degerlendrdm fakat 3 4 gundurde belimde tek tarafli bi agri var batma gibi 2 gundurde sut kesigi kivaminda akintim fazlalasti bata 7gun kaldi sizce belirtimidir buda

Bende 15gun omce yumurtlama gunumde degerlendrdm fakat 3 4 gundurde belimde tek tarafli bi agri var batma gibi 2 gundurde sut kesigi kivaminda akintim fazlalasti bata 7gun kaldi sizce belirtimidir buda
Yumurtlamadan sonraki 10.gün adet olunuyor ancak gününüzmü geçti

Yumurtlama belirtileri arasında kasık ağrısı mi var ?
Neden soruyorum şöyle anlatayım
7 gün önce iğrenç sümüksü yapıda akıntım oldu bu yumurtlama belirtisi Deniyor .
Ama şimdi de kasıklarım pat pat ediyor gaz dolu adet olcak gibi... E buda yumurtlama belirtisi deniyor.

😞 7 gün önceki yumurtlamaysa şimdiki ne .şimdiki yumurtlamaysa o neydi
Kasik agrisi oluyor bazi aylar. Ya akintinin sebebi farkliydi ya da 2. Kez yumurtluyorsunuz
Adetlerim düzenlidir yumurtlama günlerimi de belirgin bir şekilde hissediyorum ancak korunmadan ilk deneyimde böyle olunca acabamı dedim
Bunkadar erken yerlesme belirtisi de/ kanamasi da olmaz

adet günümün geçmesini beklemek zorundamıyım daha erken belli olmazmı sabırsızlanıyorum :)

Back