Hamileliğe Dair Herşey :)

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
Günaydın Kızlar

Öncelikle Bu Topiği Açmamda Ki Sebep Şu
Kimler Hamile Kalabilmek İçin Neler Yaptı ??
Kaç Ay Sonra Hamile Kaldınız ??
Adete Kaç Gun Kala Yada Adet Geçtikten Sonra Kaçıncı Günde Pozitifi Gördünüz??
Ne Gibi Kür, Yöntem Vs vs Uyguladınız??
Sizde Veya Eşinizde Herhangi Bir Sorun Var Mıydı??
Gibi Gibi Soruların Cevaplarını Arıyorum. Arayanlarda bulabilsin Diye Böyle Bir Topik Açnak İstedim.

Ve Şimdi kendi Hikayemi Yazayım...
Bende Pcos Var.
1 Senedir Bebek İstiyoruz. Ama Bu 1 Sene İçerisinde Korundugumuz Dönemlerde Oldu. Ara Vermek Adına.
1 Kimyasal Gebelik Yaşadım. Kendiliğinden Ve Süpriz Olmuştu. Dr de Üzülme Bak En Azından Hamile Kalabiliyorsun Sorun Yok Demişti.
Bu Ay İnofolic Combi Kullandım. Kahverengi Kapsul. Vee 30 Ekimde Yumurta Akı Kıvamında Yoğun Akıntı Geldi.
Yumurtam Çatlamıştı Ama Pcos Oldugundan Dolayı Pek Güvenemedim. Hala çatlamamıstır Belki Diye Düşünüyordum.
Bu Arada Pcos Var Ama Sadece Ultrasondan Görünüyor. Yani Hormonlarda LH ve FSH Degeri Gayet Guzel Çıkmıstı. Diğer Hormon Degerleride Öyle Doktorun Söylediğine Göre.
Adetlerim Çok Çok Uzuyor. Pcodan Ötürü.
Dr Benden Birde Şwker Yükleme Testi İstemişti. İnisülin Direncini Öğrenmek İçin. Ama ben Kagıdımı Kaybetmiştim. Yeni Kagıt Almak İçin 5 kasımda Dr Gittim. Ve Gitmişken İnofolic Combi Kullandıgımı Söyledim. Dr iyiki Kullanmssn devam et dedi. Ama yumurtamın Çatlayıp Çatlamadıgını Bilmiyorum Dedim. Dr De Gel bakalım Dedi. Baktık veeee Evet Yumurtam Çatlamıstı. Demekki 30 Ekimde Gerçekten yumurtam çatlamıstı gelen akıntı bunun habercisiydi. Dr yumurtan ne zaman çatlamıs bilmiyorum dedi çünkü yumurta takibi yapmamstık. Döllenme Aşamasındada Olabilir, Hala Ovulasyon Dönemindede Olabilirsin Dedi. Gün Aşırı İlişki Tavsiye Etti. Yumurtanın Çatlaması Bile Bana çok umut oldu ve çok mutlu Oldum.
Şimddiii Sat :14 Ekim Bat: 13 Kasım :)

Ama Hamile Olup Olmadıgımı Bilmiyorum..
Çok Fazlada Bir Belirti Falanda Yok zaten. Kasık Agrısı Ve Bel Agrısı Baskın Biraz. Göğüslerde Falan değişiklik Yok :)
Ama Hala Umutluyum :) İnşallah Bu kez Tutunmuştur Miniğim ♡

Rabbim İsteyen Herkese Çok Aratmadan Nasip etsin İiiiinnşaaalllah

Sizlerde Benimle Paylaşın Lütfen Nler Yaptıgınızı :)

Bu Topiğin Herkese Uğur Getirmesi Dileğiyle ..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
Bende de pcos var bunu 17-18 yaşlarımda öğrendim doktorum evlendiğimde korunmamam gerektiğini ve doğal yolla hamile kalma şansımın %30 olduğunu söyledi. Tüylenme hormonum yüksekti buna yönelik doğum kontrol hapı kullandım ama bir süre sonra bacağımda morarmalara sebep olduğu için bıraktım ve hiçbir tedavi uygulamadım. Sonra 22 yaşında evlendim ve hiç korunmadık adet takvimindeki yumurtlama günlerini değerlendiriyordum sadece farklı hiçbir şey uygulamadım bu arada adetlerim düzensizdi 30-40 günde bir oluyordum. 1 yılın sonunda tedavi olmak için doktora gittim o zaman adetime 4 gün vardı muayene etti hamilelik gözükmüyor ama dedi genede tedaviden önce bir kan ver sonra duruma bakarız bir şey yoksa adetinin 3. Günü gelip hormon testi yapalım dedi kan verdim negatifti sonra adetimi beklemeye koyuldum. Tam adet günümde lekem geldi tamam dedim hastalandım ertesi gün oldu lekelenmem durdu bekledim 10 gün kadar gelen giden yok tekrar kan verdim ve pozitifti değerim 3 binlerdeydi o anki mutluluğumu size anlatamam hamile olduğumu böyle öğrendim kızlar Şimdi 16 aylık bir prensesim var kimse umudunu kaybetmesin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh

Son düzenleme:
Bende de pko var 18 yaşımda öğrendim ve tüm belirtileri var tüylenme hormon bozuklugu (testosteron yüksekliği) aşırı sac dökülmesi vs. 3 senelik evliyim 3 yıl boyunca devamlı korunduk ve cocuk istemedik ta ki 2018 ekim ayına kadar. Artık bi cocugumuz olsun dedik ve korunmayı bıraktığımız ilk iliskide hamile kaldım. Bu kadar cabuk asla beklemiyordum. Insallah sağlıklı bir hamileliktir ki suanlik bir sorun görünmüyor Pko dan korkmayın siz korktukca o kendini bisey zannediyor Rabbim isterse hicbirsey engel değildir

Kizlar bendede kendimi bildim bileli pko var evlendim 2 sene olmadi ..2 sene sonra tedavisiz kendiliginden bebegimi kucagima aldim cok sukur.allah isteyen herkese nasip etsin..

Saol Canım destegin için..❤
İnşallah bnmde meleğim bu ay hayırlıdıyla ve saglıkla Tutunmustur :) ❤

Testesteron hormonun kaçtı acaba canm ?
Rabbin Sağlıkla Kucagına Almayı Nasip etsin İnşallah. Banada Dua et İnşallah hayırlısı İle Meleğim Tutunmustur bu ay bana :) ❤

Testesteron hormonun kaçtı acaba canm ?
Rabbin Sağlıkla Kucagına Almayı Nasip etsin İnşallah. Banada Dua et İnşallah hayırlısı İle Meleğim Tutunmustur bu ay bana :) ❤
Valla canım tahlil sonucum nerede bilmiyorum ama normal deger aralığının üzerinde çıkıyordu hep.
Amin Insallah senin de gönlündekini versin Rabbim miniginin varlığını göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…