- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Amin canım İnşallah Allah razı olsun :)inşallah bebeğin seninledir canım hakkında hayırlısı olsun
Saol Canım destegin için..❤Merhaba kızlar..
Bende de pcos var bunu 17-18 yaşlarımda öğrendim doktorum evlendiğimde korunmamam gerektiğini ve doğal yolla hamile kalma şansımın %30 olduğunu söyledi. Tüylenme hormonum yüksekti buna yönelik doğum kontrol hapı kullandım ama bir süre sonra bacağımda morarmalara sebep olduğu için bıraktım ve hiçbir tedavi uygulamadım. Sonra 22 yaşında evlendim ve hiç korunmadık adet takvimindeki yumurtlama günlerini değerlendiriyordum sadece farklı hiçbir şey uygulamadım bu arada adetlerim düzensizdi 30-40 günde bir oluyordum. 1 yılın sonunda tedavi olmak için doktora gittim o zaman adetime 4 gün vardı muayene etti hamilelik gözükmüyor ama dedi genede tedaviden önce bir kan ver sonra duruma bakarız bir şey yoksa adetinin 3. Günü gelip hormon testi yapalım dedi kan verdim negatifti sonra adetimi beklemeye koyuldum. Tam adet günümde lekem geldi tamam dedim hastalandım ertesi gün oldu lekelenmem durdu bekledim 10 gün kadar gelen giden yok tekrar kan verdim ve pozitifti değerim 3 binlerdeydi o anki mutluluğumu size anlatamamhamile olduğumu böyle öğrendim kızlar Şimdi 16 aylık bir prensesim var kimse umudunu kaybetmesin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
Testesteron hormonun kaçtı acaba canm ?Bende de pko var 18 yaşımda öğrendim ve tüm belirtileri var tüylenme hormon bozuklugu (testosteron yüksekliği) aşırı sac dökülmesi vs. 3 senelik evliyim 3 yıl boyunca devamlı korunduk ve cocuk istemedik ta ki 2018 ekim ayına kadar. Artık bi cocugumuz olsun dedik ve korunmayı bıraktığımız ilk iliskide hamile kaldım. Bu kadar cabuk asla beklemiyordum. Insallah sağlıklı bir hamileliktir ki suanlik bir sorun görünmüyorPko dan korkmayın siz korktukca o kendini bisey zannediyor Rabbim isterse hicbirsey engel değildir
Inşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzSaol Canım destegin için..❤
İnşallah bnmde meleğim bu ay hayırlıdıyla ve saglıkla Tutunmustur :) ❤
Amin Canım İnşallah Bu ay Benim Meleğimde Tutunmuştur Bana Dualarınızı Esirgemeyin benden :) ❤Kizlar bendede kendimi bildim bileli pko var evlendim 2 sene olmadi ..2 sene sonra tedavisiz kendiliginden bebegimi kucagima aldim cok sukur.allah isteyen herkese nasip etsin..
İnşallah Canım Dualarınızda Banada Yer Verin . Bat 13 kasım 3gun kaldı Çok heycanlıyım :)Inşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kuzum benim yaaa kırmızılar uzak dursun inşallaahh gelmesiiinnİnşallah Canım Dualarınızda Banada Yer Verin . Bat 13 kasım 3gun kaldı Çok heycanlıyım :)
Amin amin canımKuzum benim yaaa kırmızılar uzak dursun inşallaahh gelmesiiinn
Tamam canm mutlaka paylaşıcam :)Büyük gün yarın lütfen burda paylaş
Valla canım tahlil sonucum nerede bilmiyorum ama normal deger aralığının üzerinde çıkıyordu hep.Testesteron hormonun kaçtı acaba canm ?
Rabbin Sağlıkla Kucagına Almayı Nasip etsin İnşallah. Banada Dua et İnşallah hayırlısı İle Meleğim Tutunmustur bu ay bana :) ❤