Gebeliğe Hazırlık Hamilelige bir sene onceden hazirlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallami kac yasindasin canim simdi. Evlilik o kadar zor degil bence, bende erken evlendim ikiniz birbirinizi sevdinizmi bence guzel birsey
24 yaşındayım 18 de evlendık . Eşimle aynı yaştayız hatta ondan 18 gün büyüğüm
Bizim evliliğimiz çok zordu kayınvalide yüzünden 5 yıl sonunda ailelerin yardımıyla adam ettik . 5 yıl uğraştım
Şimdi çok şükür 1 senedir haftada bir ya görürüm ya görmem

Dkt hapı kullanıp hamile kaldım. Bunun ilaçla pek alakası yok.
Çok fazla odaklanmayın.
Sebepsiz yere olmayadabiliyor.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

ilk hamileliğimde 57 kilo ile hamile kalıp 11 kilo aldım
ikincide 56 ile hamile kalıp 5 yıl sonra 20 kilo aldım
bebek kilo alsın dedikçe yedim hep ben aldım kiloyu sağlıkla beslenmelisin Allahtan gitti kilolarım

Hmm kotu olmus canim ama bir senedir iyi olmasina sevindim kayinvalidelerin cogu oyle iste. Bende 19da evlendim

Reactions: H E
Dogru ama ben zaten dogum kontrol hapi almiyorum belki o uyuzden uc ay icinde sonuc alirim o yuzden simdi denemiyorum cunku hazir degilim
Bende doğum kontrol ilacın hiç kullanmadım eşim korunuyordu sağlık acısından eşimde de bende problem yok ama 1yıldır sonuc negatif kendınızı hazır hissettiğinizde bebek düşünün tabi ama kendinizi hemen olacak diye şartlamayın vücüt strese giriyor bende hemen olur die düşünmüştüm

Hmm bu 11 kilodan galiba 5i bebek su falandi degil mi hastane cikisi kac oldunuz
hiç hatırlamıyorum 6 sene olacak
kiloya bu kadar takılma gerçekten .. bebişi kucağına al bak o koşuşturma uykusuz geceler hepsi gidiyor
sağlıklı hamileliğin olur inşallah

Bende 5 yıllık evliyim aynen öyle nasılsın bile demeden bebek diolar

Dogru ama ben zaten dogum kontrol hapi almiyorum belki o uyuzden uc ay icinde sonuc alirim o yuzden simdi denemiyorum cunku hazir degilim
Ben disari cikma sekilde korundum hep. Hiçbir ekstra bedenime hormon etkileyecek birsey yoktu gercekten nasip o yuzden kesin olma karambole yaşa ki oyle de oluyor

Kiz benim ev borcuma 6 yil kaldi. Ben neler edeeeem

Reactions: H E
İstiyoruz

Bu farklı bi şey ama.
Hani çocuk.. tamam şimdi olabilir dediğinde olmuyor ve o kadar çok isteyen insan var ki. Sebeplerin mantıklı ama şartlandırma kafanda.
Cok haklisin bence de. Maddiyat tabiii onemli bunu inkar edemem. 8 yillik ev kredimin 2. Yilini bitirdim gecen ay. Allah nasip etti ama baslarda ben korktum ya cocuguma yetemem param kalmiyo bazen diye. 20 ay olmadi ya simdi Allah im onun rizkini sen vereceksin bana melegini gönder senin yolunda buyuteyim diyorum. Insan yaşadıkça o kadar degisiyor ki bu arkadasimizi da anliyorum ben. Ama biz gecince o yollardan simdi onun bizim gibi zamani hor kullanmamasini istiyorum. Allah im guzel yazilar yazsin ilk ve son cumle bu

Kiz benim ev borcuma 6 yil kaldi. Ben neler edeeeem
Bizde 10 yıllık aldık ama 3 ylda kapatmayı nasip etti Allahım
Darısı size .. Ben çocuktan sonra çalışmıcam o yüzden bu zmana kadar planlamadım ..

Bizde 10 yıllık aldık ama 3 ylda kapatmayı nasip etti Allahım
Darısı size .. Ben çocuktan sonra çalışmıcam o yüzden bu zmana kadar planlamadım ..
Ben oderim 6 yil daha. Babamla çalışıyorum on muhasebe. Annemler hemen ust katta. Ben in cik calisicam sorunum yok annemle buyutucez oyle planliyoruz. Yavas yavas odenir yaşanır bi olsun sipa bekletti diye tokatlicam onu

Ben oderim 6 yil daha. Babamla çalışıyorum on muhasebe. Annemler hemen ust katta. Ben in cik calisicam sorunum yok annemle buyutucez oyle planliyoruz. Yavas yavas odenir yaşanır bi olsun sipa bekletti diye tokatlicam onu
Bende ön muhasebe
Ay kıızın kounusu işgal ettik . Hamile topiklerine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…