- 26 Ekim 2017
- 82
- 41
- 88
- 28
- Konu Sahibi Kara_deniz67
-
Hmm anladim canim doktora yolum duserse alirimHerhangı bir zararı yok . Vitamın gibi düşünebilirsin muhakkak kan testlerını yaptır. Benım demır + kan değerlerim düşük çıktıİlac kullanııyorum içinde folik asitte var
24 yaşındayım 18 de evlendık . Eşimle aynı yaştayız hatta ondan 18 gün büyüğümVallami kac yasindasin canim simdi. Evlilik o kadar zor degil bence, bende erken evlendim ikiniz birbirinizi sevdinizmi bence guzel birsey
Lütfen böyle deme yaiste korkuyorum hemen tutarsa olmaz seneye istiyoruz
Hmm kotu olmus canim ama bir senedir iyi olmasina sevindim kayinvalidelerin cogu oyle iste. Bende 19da evlendim24 yaşındayım 18 de evlendık . Eşimle aynı yaştayız hatta ondan 18 gün büyüğüm
Bizim evliliğimiz çok zordu kayınvalide yüzünden 5 yıl sonunda ailelerin yardımıyla adam ettik . 5 yıl uğraştım
Şimdi çok şükür 1 senedir haftada bir ya görürüm ya görmem
Dogumdan sonra kac kilo indi canim bende en fazla 11kg istiyorumilk hamileliğimde 57 kilo ile hamile kalıp 11 kilo aldım
ikincide 56 ile hamile kalıp 5 yıl sonra 20 kilo aldım
bebek kilo alsın dedikçe yedim hep ben aldım kiloyu sağlıkla beslenmelisin Allahtan gitti kilolarım
hepsi gitti canı kilolarım aynı kiloma döndüm ama 1 yılda ancak dönebildimDogumdan sonra kac kilo indi canim bende en fazla 11kg istiyorum
Yok hic paramiz yok simdi :)Lütfen böyle deme ya
Hmm bu 11 kilodan galiba 5i bebek su falandi degil mi hastane cikisi kac oldunuzhepsi gitti canı kilolarım aynı kiloma döndüm ama 1 yılda ancak dönebildim
Bende doğum kontrol ilacın hiç kullanmadım eşim korunuyordu sağlık acısından eşimde de bende problem yok ama 1yıldır sonuc negatif kendınızı hazır hissettiğinizde bebek düşünün tabi ama kendinizi hemen olacak diye şartlamayın vücüt strese giriyor bende hemen olur die düşünmüştümDogru ama ben zaten dogum kontrol hapi almiyorum belki o uyuzden uc ay icinde sonuc alirim o yuzden simdi denemiyorum cunku hazir degilim
iste korkuyorum hemen tutarsa olmaz seneye istiyoruz
Yok hic paramiz yok simdi :)
hiç hatırlamıyorum 6 sene olacakHmm bu 11 kilodan galiba 5i bebek su falandi degil mi hastane cikisi kac oldunuz
Bende 5 yıllık evliyim aynen öyle nasılsın bile demeden bebek diolarHemen olursa vardır rabbımın bir bildiği ..
Ev borcu ödüyoruz. Ocak şubat gibi biticek . Ondan sonra yapalım kafamız rahat olsun dedık :)
Ama bunu anneme falan söyleyınce zaten yıllarca bahanelerde yapmadınız 3-4 ayın hesabını mı yapıyorsunuzZaten hemen olcagı ne belli . Ben torunumu görmeden mı ölücem demesıyle öne aldık
6 yıllık evliyizde
Artık insanlar selam vermeden önce BEBİŞ yok mu dıyorlar
Sankı kendılerı bakcak
Ben disari cikma sekilde korundum hep. Hiçbir ekstra bedenime hormon etkileyecek birsey yoktuDogru ama ben zaten dogum kontrol hapi almiyorum belki o uyuzden uc ay icinde sonuc alirim o yuzden simdi denemiyorum cunku hazir degilim
Kiz benim ev borcuma 6 yil kaldi. Ben neler edeeeemHemen olursa vardır rabbımın bir bildiği ..
Ev borcu ödüyoruz. Ocak şubat gibi biticek . Ondan sonra yapalım kafamız rahat olsun dedık :)
Ama bunu anneme falan söyleyınce zaten yıllarca bahanelerde yapmadınız 3-4 ayın hesabını mı yapıyorsunuzZaten hemen olcagı ne belli . Ben torunumu görmeden mı ölücem demesıyle öne aldık
6 yıllık evliyizde
Artık insanlar selam vermeden önce BEBİŞ yok mu dıyorlar
Sankı kendılerı bakcak
Cok haklisin bence de. Maddiyat tabiii onemli bunu inkar edemem. 8 yillik ev kredimin 2. Yilini bitirdim gecen ay. Allah nasip etti ama baslarda ben korktum ya cocuguma yetemem param kalmiyo bazen diye. 20 ay olmadi ya simdi Allah im onun rizkini sen vereceksin bana melegini gönder senin yolunda buyuteyim diyorum. Insan yaşadıkça o kadar degisiyor ki bu arkadasimizi da anliyorum ben. Ama biz gecince o yollardan simdi onun bizim gibi zamani hor kullanmamasini istiyorum. Allah im guzel yazilar yazsin ilk ve son cumle buİstiyoruz
Bu farklı bi şey ama.
Hani çocuk.. tamam şimdi olabilir dediğinde olmuyor ve o kadar çok isteyen insan var ki. Sebeplerin mantıklı ama şartlandırma kafanda.
Bizde 10 yıllık aldık ama 3 ylda kapatmayı nasip etti AllahımKiz benim ev borcuma 6 yil kaldi. Ben neler edeeeem
Ben oderim 6 yil daha. Babamla çalışıyorum on muhasebe. Annemler hemen ust katta. Ben in cik calisicam sorunum yok annemle buyutucez oyle planliyoruz. Yavas yavas odenir yaşanır bi olsun sipa bekletti diye tokatlicam onuBizde 10 yıllık aldık ama 3 ylda kapatmayı nasip etti Allahım
Darısı size .. Ben çocuktan sonra çalışmıcam o yüzden bu zmana kadar planlamadım ..
Bende ön muhasebeBen oderim 6 yil daha. Babamla çalışıyorum on muhasebe. Annemler hemen ust katta. Ben in cik calisicam sorunum yok annemle buyutucez oyle planliyoruz. Yavas yavas odenir yaşanır bi olsun sipa bekletti diye tokatlicam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?