- Konu Sahibi Prenssanne
ben ücretli hastayım su an , hastanede ne kadar vercem bilmiyorum . Onu düşğncegime 5 gün beklerim dedim kendikendime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocaklari bedava orda ücret sorunu yok ki ide benim eşim hasta oldum sanıyo uzuluyo ona da dayanamıyorum oyuzden bu acelecilik heraldeben ücretli hastayım su an , hastanede ne kadar vercem bilmiyorum . Onu düşğncegime 5 gün beklerim dedim kendikendime
Sağlık ocaklari bedava orda ücret sorunu yok ki ide benim eşim hasta oldum sanıyo uzuluyo ona da dayanamıyorum oyuzden bu acelecilik heralde
Ay çok komik olcak ama ben 2 yıldır burda yasıyorum hiç sağlıkocağına gitmedim , İkametgah burda oldugu için direk orda gözüküyorumdur dimi hemen yaptırırım yani,
Bekle ozaman iki hafta daha kızz kan tahlili ver olumlu çıkarsa yine kendi kendine idrar testi yalBen de hep idrar testinde öğrenmeyi hayal etmiştim tühh![]()
Sen bilirsin onudaTamam ben de şu son kalan idrar testini beklemeden yaparım o zaman yarın, onda da cıkmazsa kana giderim inşallah
Ay dogru diyosun ya manyak gibi test bekliyo insan garanti yolu varkenBekle ozaman iki hafta daha kızz kan tahlili ver olumlu çıkarsa yine kendi kendine idrar testi yal
Ay dogru diyosun ya manyak gibi test bekliyo insan garanti yolu varken
Ya sorma ben cok şaşırırıdım insanların hayatı işi gücü bebek muhabbet oluyo diye arkadaşlarım için . Ama galiba öyle oluyor heralde diye eleştirmemeye özen gösteririm. Kendikendime söz veriyodum ben onlar gibi olmayayım diye ama sonuçta geldigim hale bak , nerdeyse günde 2 kez test yapcam
Kizlar mrb ben yeni katıldım araniza adet günüm 3 gün geçti kan tahlili versem olumlu sonuç çıkarmı sizce
InşallahKan testinde çıkar :) hayırlısı olsun inşallah..
Ya ne bileyim adetten biraz önce bile silik çizgi görenler olunca dedim bende kesin çıkar varsa, ama 1 hafta sonra gözükebiliyomuş meğer .idrar testi şuan için boş çaba olur boşuna yorma kendini
Ya ne bileyim adetten biraz önce bile silik çizgi görenler olunca dedim bende kesin çıkar varsa, ama 1 hafta sonra gözükebiliyomuş meğer .
. İşte kişiye göre yunurtlamaya göre döllenmesine göre dğeişiyomuş herhalde , internette coğu araştırmada 5. Hafta başı diyo idrar testi için . Ben de umut ediyorum o yüzden . Ben daha 4 haftadayım 1 gün geçiyo anca, olduysa tabi . Bir de döllenmeden sonra 16. Günde hcg değeri anca testte çıkacak kadar oluyo baktıgıma göre . Benim ilk ilişkimden olduysa su an cıkması lazım ama sonrakilerden olduysa daha cıkamazCanım ben 3 gün gecikmeden sonra idrar testi yaptım. Ve gayet de kopkoyu çizgi çıktı.