• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe adım adım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben ücretli hastayım su an , hastanede ne kadar vercem bilmiyorum . Onu düşğncegime 5 gün beklerim dedim kendikendime

Sağlık ocaklari bedava orda ücret sorunu yok ki ide benim eşim hasta oldum sanıyo uzuluyo ona da dayanamıyorum oyuzden bu acelecilik heralde

Ay çok komik olcak ama ben 2 yıldır burda yasıyorum hiç sağlıkocağına gitmedim , İkametgah burda oldugu için direk orda gözüküyorumdur dimi hemen yaptırırım yani,

Tamam ben de şu son kalan idrar testini beklemeden yaparım o zaman yarın, onda da cıkmazsa kana giderim inşallah

Zaten ben bi yandan eger değilsem neden gecikti diye takmış durumdayım, yani hamile olmazsam üzülmem ama adetim gecikti diye üzülcem yani

Adete 7 gün kala öğrendim canım :nazar:.
Gebelik varsa kesin çıkar.

Ya sorma ben cok şaşırırıdım insanların hayatı işi gücü bebek muhabbet oluyo diye arkadaşlarım için . Ama galiba öyle oluyor heralde diye eleştirmemeye özen gösteririm. Kendikendime söz veriyodum ben onlar gibi olmayayım diye ama sonuçta geldigim hale bak , nerdeyse günde 2 kez test yapcam

Ya sorma ben cok şaşırırıdım insanların hayatı işi gücü bebek muhabbet oluyo diye arkadaşlarım için . Ama galiba öyle oluyor heralde diye eleştirmemeye özen gösteririm. Kendikendime söz veriyodum ben onlar gibi olmayayım diye ama sonuçta geldigim hale bak , nerdeyse günde 2 kez test yapcam

idrar testi şuan için boş çaba olur boşuna yorma kendini

Canım ben 3 gün gecikmeden sonra idrar testi yaptım. Ve gayet de kopkoyu çizgi çıktı.
. İşte kişiye göre yunurtlamaya göre döllenmesine göre dğeişiyomuş herhalde , internette coğu araştırmada 5. Hafta başı diyo idrar testi için . Ben de umut ediyorum o yüzden . Ben daha 4 haftadayım 1 gün geçiyo anca, olduysa tabi . Bir de döllenmeden sonra 16. Günde hcg değeri anca testte çıkacak kadar oluyo baktıgıma göre . Benim ilk ilişkimden olduysa su an cıkması lazım ama sonrakilerden olduysa daha cıkamaz

Back